PIAGGIO MP 3 500 LT Sport

Occasion
€ 9.990,-
Merk:PIAGGIO
Type:MP 3 500 LT Sport
Bouwjaar: 2020
Kilometerstand: 3882 km
Garantie: 6 maanden Bovag
Kleur:Nero Opaco
Maandbedrag:€ 219,00
Vermogen in kW: 32 KW
Modeljaar:2020

Nieuwste model Piaggio MP3 Sport 500 HPE ABS ASR, met Ride by Wire gasklepbediening, het vermogen is gestegen naar 32kw / 44 pk. Uitgevoerd met Wave remschijven , gas schokdempers.
De onderhoud historie is bekend. Te berijden met autorijbewijs B als dit voor 2013 is afgegeven.*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag en Focwa bedrijf en dealer van de merken: Honda, Yamaha, Vespa, Piaggio, Aprillia, Moto Guzzi.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl

E-mail deze aanbieder

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze PIAGGIO MP 3 500 LT Sport kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze PIAGGIO MP 3 500 LT Sport

Andere interessante PIAGGIO motor occasions: