ROYAL-ENFIELD CLASSIC 350 DARK

Nieuw
€ 6.599,-
Merk:ROYAL-ENFIELD
Type:CLASSIC 350 DARK
Bouwjaar: 2023
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 36 MAANDEN FABRIEKS
Kleur:Zwart
Vermogen in PK: 19 PK
Vermogen in kW: 14 KW
Modeljaar:2023

De nieuwe Royal Enfield Classic 350 staat nu in de showroom!
Nieuw en uit voorraad leverbaar

In 2022 herontdekken wij het pure motorrijden. De geheel nieuwe Classic 350 is voor dit avontuur gemaakt. Een soepele en relaxte rit in perfecte harmonie. Onmisbaar vormgegeven en een herkenbare sound.

Aan de hand van historische verwijzingen, verhalen en anekdotes, gedeeld door onze trouwe medewerkers, willen we u meenemen op een geweldige reis door het verleden om de erfenis van de tijdloze Classic te beleven vanaf het begin. Vanaf de eerste schetsen en foto’s van het G2-model, tot en met de reis die hij heeft afgelegd om de meest geliefde motorfiets over de hele wereld te worden.

Met de wedergeboorte op het nieuwe J-platform belichaamt de nieuwe Classic 350 de tradities en het vakmanschap uit vervlogen tijden. Met het naoorlogse G2-model als inspiratiebron, zag de Classic voor het eerst het levenslicht in 2008. Maar ook nu koestert deze machine nog altijd de tijdloze stijl & vormgeving van weleer met sierlijk ronde spatborden en een druppelvormige tank, kenmerkende klassieke koplamp, tijdloze vormen van de carterdeksels, uiteenlopende kleurstellingen en een onderscheidende diepe drumsolo uit de uitlaatpijp. Alle elementen vallen in volmaakte harmonie samen in een meesterwerk: de Royal Enfield Classic. Met zijn elegantie en naadloze afwerking als glanzende illustratie van de uitzonderlijke bouwkwaliteit, straalt de Classic 350 een onovertroffen schoonheid en kwaliteit uit die nooit uit de mode zal raken en altijd up-to-date blijft.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Lowlands Biker Store

Wilt u deze ROYAL-ENFIELD CLASSIC 350 DARK kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Lowlands Biker Store.

Andere interessante ROYAL-ENFIELD motor occasions: