ROYAL-ENFIELD CONTINENTAL GT

Nieuw
€ 9.199,-
Merk:ROYAL-ENFIELD
Type:CONTINENTAL GT
Bouwjaar: 2023
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 36 MAANDEN FABRIEKS
Kleur:Groen
Vermogen in PK: 46 PK
Vermogen in kW: 34 KW
Modeljaar:2023

De Royal Enfield Continental GT is een prachtige retro look tweecilinder, die ook nog eens geweldig rijdt. Het parallel-twin luchtgekoelde motorblok heeft maar liefst 648cc en levert een maximaal vermogen van 47PK en 52-Nm-koppel. De motor is geschikt voor een A2 rijbewijs en is uiteraard uitgerust met ABS.

Het blok is erg soepel. Het heeft heel bewust 47 pk en daardoor is de 650 twin ook geschikt voor A2 – maar het koppel is erg breed uitgesmeerd. Het blok blinkt uit in trekkracht. Gepaard met het prachtige twin geluid heb je het idee met een veel dikker blok onderweg te zijn. De motor blinkt uit door het gebruik- en rijgemak, door het soepele blok en de retro looks! Motor is leverbaar in 6 verschillende kleurstellingen.

Kwalitatief te vergelijken met Europese en Japanse tegenstrevers, echter beduidend goedkoper! Standaard met ABS en drie jaar garantie!

v 3 jaar fabrieksgarantie
v 3 jaar Road Assist
v Geschikt voor A2
v ABS

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Lowlands Biker Store

Wilt u deze ROYAL-ENFIELD CONTINENTAL GT kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Lowlands Biker Store.

Andere interessante ROYAL-ENFIELD motor occasions: