SUZUKI GSX-S 750 A

Nieuw
€ 9.099,-
Merk:SUZUKI
Type:GSX-S 750 A
Bouwjaar: 2019
Kenteken: 72-MK-PT
Kilometerstand: 696 km
Garantie: 36 MND FABRIEKS
Kleur:Wit YWW
Vermogen in kW: 1 KW
Modeljaar:2019
Maandbedrag:Meer info

Deze streetfighter weegt 213 kg en heeft een vermogen van 83 kw (114pk). De verkoopprijs is inclusief 36 maanden garantie en de kosten rijklaar maken, kenteken leges en de tenaamstelling. Kom gerust langs voor een proefrit en een kopje koffie.

De Suzuki GSX-S750(Z)A, de opvolger van de GSR750 ABS, is een bochtenmonster pur sang. Zijn gedrongen, gespierde uiterlijk laat geen twijfel bestaan over de lenigheid en de explosieve kracht, die de 114 pk sterke viercilinder op het asfalt zet als de gaskraan tot de stuit wordt opengedraaid.

De korte wielbasis, de scherpe stuurgeometrie en de hoogwaardige rijwielcomponenten maken daarbij de scherpste bochten tot een gemakkelijke prooi voor deze naked bike, die menig motorhart sneller laat kloppen met zijn agressieve streetfighter-design en zijn hypermoderne LCD-dashboard. Bijzonder is ook dat deze supersportieve naked is voorzien van diverse geavanceerde assistentiesystemen, zoals tractiecontrole, ABS, Easy Start System en Low RPM Assist. De GSX-S750 ABS - ook leverbaar als 35 kW-versie - biedt daardoor optimale controle en maximaal rijplezier!

De Suzuki GSX-S750A is nu ook te verkrijgen in een gelimiteerde ‘Z’-versie. Deze exclusieve uitvoering is te herkennen aan de in matzwart gespoten uitlaat en de speciale wielstriping. Daarnaast introduceert Suzuki het Street Xtreme-accessoirepakket voor de naked sport bike-liefhebbers die hun GSX-S een extra sportieve look en sound willen geven.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Amsterdam

Spaklerweg 91
1114 AE Amsterdam
www.motoportamsterdam.nl


020-4656667
020-4636353
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze SUZUKI GSX-S 750 A kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Amsterdam.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Amsterdam en deze SUZUKI GSX-S 750 A

Andere interessante SUZUKI motor occasions: