SUZUKI V-Strom 800

Nieuw
€ 11.999,-
Merk:SUZUKI
Type:V-Strom 800
Bouwjaar: 2024
Kilometerstand: 0 km
Garantie: FABRIEKS GARANTIE
Kleur:ZWART
Modeljaar:2024
Maandbedrag:Meer info

Suzuki V-Strom 800

Waar je avontuur ook eindigt; de nieuwe Suzuki V-Strom 800 levert de prestaties, het comfort en het gemak waarmee jij met plezier aankomt op je eindbestemming. Met een modern ontwerp, een doordacht ergonomische rechtop-zithouding, multifunctioneel 5-inch TFT-display, een tank met 20 liter inhoud en een uitgebreid Suzuki Intelligent Ride System-elektronicapakket (S.I.R.S.) staat deze allrounder zijn mannetje en ben jij helemaal in controle ongeacht de omstandigheden van je rit.

Compact formaat, grootse prestaties

De V-Strom 800 wordt aangedreven door een 776 cc paralleltwin die een fijne balans biedt tussen soepel, controleerbaar vermogen in het gehele toerenbereik. Standaard is de motor gekoppeld aan een Bi-directional Quick Shift Systeem, waarmee trefzeker zowel op- als teruggeschakeld kan worden zonder dat je daarvoor de koppelingshevel hoeft te gebruiken.

De bescheiden afmeting van de voorzijde naar de achterzijde maakt een ideale gewichtsverdeling en een optimale framegeometrie mogelijk. Met andere woorden: uitstekend stuurgedrag en wendbaarheid alom. Ook de lichtgewicht constructie van de uniek gevormde draagarm draagt bij aan het rijplezier, terwijl het smalle subframe zeer sterk is en moeiteloos het gewicht van koffers en een passagier kan dragen.

Wordt geleverd met 6 jaar garantie en mobiliteitsservice!

Te koop bij Suzuki dealer Motorstore Uithoorn
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Motorstore Uithoorn

Anton Philipsweg 5-7
1422 AL Uithoorn
www.motorstoreuithoorn.nl

E-mail deze aanbieder

0297-540163
0297-567349
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze SUZUKI V-Strom 800 kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Motorstore Uithoorn.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar Motorstore Uithoorn en deze SUZUKI V-Strom 800

Andere interessante SUZUKI motor occasions: