SUZUKI V-STROM DL 650 A OOK LEVERBAAR

Nieuw
€ 9.899,-
Merk:SUZUKI
Type:V-STROM DL 650 A OOK LEVERBAAR
Bouwjaar: 2022
Kilometerstand: 0 km
Kleur:White
Modeljaar:2022
Maandbedrag:Meer info

De Suzuki V-Strom 650A maakt het voor jou als rijder mogelijk om letterlijk alle kanten op te kunnen. Deze V-Strom 650 is namelijk fluitend van alle markten thuis. Niet alleen voor als je gewoon op je gemakje diverse N-wegen af reist richting je werk, maar ook de diverse smalle straten in die . Wat je ook op je pad tegen komt, met deze V-Storm 650 trotseer je het snel, koppelrijk en uiterst comfortabel.

Het motorblok van de Suzuki V-Strom 650A
Deze uitstekende tour motorfiets is uitgerust met een 650cc groot motorblok. Voor het opwekken van het vermogen zijn twee cilinders verantwoordelijk. Tevens in een V opstelling. Dit geeft de motorfiets een koppelrijk en karaktervol gedrag. Ook mede dankzij die V-twin heb je bij een relatief laag toerental het piek vermogen van het blok bereikt. Bij een toerental van 8800 toeren per minuut zit je namelijk al aan het piek vermogen. Bij dat toerental druk je 71 PK richting het asfalt. Of modder, of wat dan ook. Bij een toerental van 6500 toeren per minuut gaat er het maximale koppel tekeer in het blok. Welgeteld 69nm aan koppel. Het motorblok geeft deze V-Strom 650 een een pittig karakter. Sportief en koppelrijk. Terwijl deze nog steeds breed inzetbaar blijft. Koppelrijk genoeg voor in de steden, daarbovenop piek vermogen genoeg voor op de snelweg.

De V-Strom 650 is rijk uitgerust en comfortabel
Alhoewel je aan koppel niks tekort komt vanuit het motorblok, tref je daarbovenop nog veel meer features aan deze motor. Ten eerste het rijwielgedeelte. Deze is ingericht op letterlijk alle omstandigheden. Ongeacht of je in de drukke steden rondsjeest, of op een snelweg. Dit mede dankzij zijn lange veerwegen en instelbare vering. De V-Strom 650 is tevens uitgerust met aluminium 10-spaaks velgen. In tegenstelling tot de draadspaakvelgen van de V-Strom 650 XT. Daarbovenop een bijzonder rijk en comfortabel aangekleed zadel. Niet alleen voor jou, maar ook je mede passagier. Stel het windscherm gemakkelijk in en laat je tractie controle systeem er voor zorgen dat er niet zo veel aan de hand is als je dus daadwerkelijk onverharde paden gaat bewandelen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Motor City Amsterdam B.V.

Jarmuiden 31
1046 AC Amsterdam
www.motorcity-amsterdam.nl/

E-mail deze aanbieder

020-4808010
020-6145431
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze SUZUKI V-STROM DL 650 A OOK LEVERBAAR kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Motor City Amsterdam B.V..

Vakkundige en professionele service MOTOR City Amsterdam beschikt over een ruime werkplaats, voorzien van de modernste apparatuur en gereedschappen.
Reparaties en onderhoud worden daarmee vakkundig en snel uitgevoerd.
kledingshop en uitgebreide collectie accessoires en onderdelen.
Officieel dealer van: Yamaha - Kawasaki - Suzuki - Vespa - Mp3 - KTM
Altijd 200 motoren op voorraad.

We zijn gespecialiseerd in service aan Suzuki, KTM, Yamaha, Honda, Kawasaki, Aprilia en BMW.
En: je bent bij ons beslist niet te duur uit!
Goed opgeleide motortechnici Onze monteurs gaan zeer regelmatig op cursus bij de importeurs van onze merken.
Hierdoor zijn ze altijd op hoogte van de laatste technische vernieuwingen.

Ook voor schade Bij ons kun je ook terecht voor onder meer schadetaxatie en -herstel.
We werken samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen.
Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar Motor City Amsterdam B.V. en deze SUZUKI V-STROM DL 650 A OOK LEVERBAAR

Andere interessante SUZUKI motor occasions:

  • SUZUKI V-STROM DL 650

    Selling MotorbikesWelkom bij Selling Motorbikes!...€ 9.499
  • SUZUKI V-STROM 1050

    Motor City Amsterdam B.V.De V-STROM 1050 geeft je volledige vrijheid. Hij is gebouwd voor...€ 123