TRIUMPH Bonneville Bobber BONNEVILLE

Nieuw
€ 14.900,-
Merk:TRIUMPH
Type:Bonneville Bobber BONNEVILLE
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 24 MAANDEN FABRIEKS
Kleur:Zwart
Modeljaar:2017

DE PREMIUM CUSTOM BONNEVILLE BOBBER

BONNEVILLE BOBBER, uit voorraad leverbaar.
Prijs €14.900,- afleveringsklaar.
€125,- extra voor metallic en €350,- extra voor 2 tone kleuren.

Bouwjaar: 2017. De Bonneville Bobber 1200 nu te koop! Zorg dat jij als eerste op de Bobber rond rijd in 2017.

De onweerstaanbare nieuwe Bonneville Bobber is een echte custombike uit de fabriek. Het is een geslaagde combinatie van een minimalistische stijl, een krachtige uitstraling en een functioneel ontwerp.
Door een Bonneville T120 tot het hoogst noodzakelijke te strippen, blijven alleen de kenmerken van een echte bobber over: strakke lijnen en een lage zithouding, een solozadel, een breed stuur, een minimale carrosserie en koplamp, een gewelfde tank, spaakwielen, een breed achterwiel en uiteraard de onmisbare hardtail-look.
Het rijwielgedeelte, de vering en het frame zijn compleet nieuw ontworpen om een weergaloos comfortabele, vertrouwenwekkende en dynamische rit mogelijk te maken. Bovendien kunnen het innovatieve, elegant vormgegeven zadel en de meters worden afgesteld op de berijder en de rijstijl. De 'swing cage'-hardtail-configuratie en de verborgen monoshock-vering zorgen ervoor dat de bobber net zo dynamisch en sensationeel rijdt als hij eruit ziet.
Alle elektronische componenten zijn aan het zicht onttrokken om de strakke lijnen niet teniet te doen. De rijhulptechnologiën en het verborgen katalysatorhuis van de kenmerkende rechte Bonneville-uitlaat, zijn onopvallend weggewerkt om de prachtige bobberstijl intact te laten.
Het kloppende hart van de Bobber is een toonaangevende Bonneville-motor van 1200cc met hoog koppel en een speciale Bobber-instelling om het koppel en vermogen in het lage toerenbereik nog verder op te drijven. Twee schuin afgezaagde peashooter-dempers en een unieke dubbele luchtfilterkast en filters zijn verantwoordelijk voor het rauwe hotrod-geluid van een onmiskenbare Bonneville.
Voor de Bonneville Bobber zijn ruim 150 accessoires leverbaar om hem nog mooier en unieker te maken.Wij zijn onlangs verkozen tot beste Triumph dealer van Nederland, kom eens langs in onze compleet vernieuwde showroom!!

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Motorcentrum Bruurs

de Mossel 67
1723 HX Noord-Scharwoude

www.motorcentrumbruurs.nl

0226-312162
0226-314895
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze TRIUMPH Bonneville Bobber BONNEVILLE kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Motorcentrum Bruurs.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar Motorcentrum Bruurs en deze TRIUMPH Bonneville Bobber BONNEVILLE

Andere interessante TRIUMPH motor occasions: