TRIUMPH Bonneville Speedmaster NEW Spe

Nieuw
€ 19.045,-
Merk:TRIUMPH
Type:Bonneville Speedmaster NEW Spe
Bouwjaar: 2024
Kenteken: BN-58-35
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 24 MAANDEN FABRIEKS
Kleur:Pacific Blue /
Vermogen in PK: 77 PK
Modeljaar:2024
Gewicht: 255 kg

De nieuwe Bonneville Speedmaster voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan het Bonneville-programma.
Met een veel meer klassiek Britse, ontspannen stijl, voorwaarts geplaatste voetsteunen, achterwaarts gebogen Beach Bar-stuur en de mogelijkheid een comfortabel passagierszadel te monteren, biedt de nieuwe Speedmaster de karakteristieke rijstijl van een cruiser.

Hoogwaardige technologieën die de rijder centraal stellen, gecombineerd met een stijlvol ontwerp, leveren een rijgedrag, comfort en controle van superieure klasse op.
Vakkundig vormgegeven, biedt de nieuwe Speedmaster een uitgebreide reeks van hoogwaardige kenmerken, zoals de stijlvol vormgegeven koplamp, naast zijn klassieke Bonneville-DNA, de typerende designelementen, dat onmiskenbare motorgeluid van de krachtige Bonneville Bobber en de karaktervolle hardtail-looks.

De perfecte motorfiets voor rijders die meer touring-capaciteiten en een meer ontspannen cruiserstijl zoeken, dan bijvoorbeeld de Bonneville T120 biedt, mogelijk gemaakt door het nieuwe, veelzijdige duozadel van de Speedmaster. Daarnaast is hij geknipt voor iedereen die niets wil missen van de kenmerkende bravoure van de Bonneville Bobber en zijn veelgeprezen, krachtige motor, de hot rod-rijstijl en het brute motorgeluid, maar tegelijkertijd meer bruikbaarheid en praktisch gebruiksgemak zoeken.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Motorcentrum Bruurs

de Mossel 67
1723 HX Noord-Scharwoude
www.motorcentrumbruurs.nl

E-mail deze aanbieder

0226-312162
0226-314895
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze TRIUMPH Bonneville Speedmaster NEW Spe kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Motorcentrum Bruurs.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar Motorcentrum Bruurs en deze TRIUMPH Bonneville Speedmaster NEW Spe

Andere interessante TRIUMPH motor occasions: