TRIUMPH Bonneville T 100 Ook beschikb

Nieuw
€ 10.490,-
Merk:TRIUMPH
Type:Bonneville T 100 Ook beschikb
Bouwjaar: 2020
Kenteken: 84-32-76
Kilometerstand: 123 km
Garantie: Fabrieksgarantie 2jr
Kleur:mat zwart
Modeljaar:2020

De T100-motorfietsen de Modern Classics modellen zijn geïnspireerd op de iconische ’59 Bonneville, maar hebben duidelijk een eigen karakter dat meer van het originele Bonneville-DNA vertoont, en veel extra's, eigenschappen en details van de zwaardere Bonneville T120 en T120 Black. De T100's bieden opwindende prestaties dankzij het Bonneville-motorblok van 900cc met een hoog koppel, een efficiënt brandstofverbruik en een verfijnd, diep uitlaatgeluid.

De nieuwe Bonneville T100-serie blijft trouw aan het spraakmakende verleden, de toegankelijke comfortabele rijstijl en het absoluut iconische silhouet van deze motorfiets met de kenmerkende vorm van de Bonneville-brandstoftank, draadspaakwielen, authentieke dempers in peashooterstijl en het optionele lakwerk in twee kleuren met handgeschilderde gouden sierlijnen.

De lijnen van de T100 zijn verfijnd, strak en mooi afgewerkt , met een klassieke en toch geavanceerde look. En wie zijn motor wil aanpassen aan zijn persoonlijke wensen, kan kiezen uit een ruim assortiment van meer dan 150 eersteklas motorfietsaccessoires.

Bij MotoPort Den Bosch koopt u een occasion bij de best gesorteerde motorzaak van Brabant, waar gezelligheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend is. Als officieël dealer van de gerenomeerde motorfiets merken zijn wij met onze gekwalificeerde monteurs in staat om uw nieuwe occasion in perfecte staat af te leveren.
Indien gewenst hebben wij diverse aantrekkelijke mogelijkheden tot financiering.
Ook voor kleding,helmen en aanverwante artikelen kun je bij ons terecht. In onze uitgebreide kleding shop kun je je keuze maken uit een groot assortiment.. Onze medewerkers zijn je graag van dienst met een proffesioneel advies.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Den Bosch

Reitscheweg 33
5232 BX Den Bosch
www.motoportdenbosch.nl

E-mail deze aanbieder

073-6480590
073-6480591
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze TRIUMPH Bonneville T 100 Ook beschikb kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Den Bosch.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Den Bosch en deze TRIUMPH Bonneville T 100 Ook beschikb

Andere interessante TRIUMPH motor occasions: