TRIUMPH Bonneville T 120

Nieuw
€ 13.850,-
Merk:TRIUMPH
Type:Bonneville T 120
Bouwjaar: 2019
Kenteken: 84-47-10
Kilometerstand: 233 km
Garantie: Fabrieksgarantie 2jr
Kleur:Aluminium zilve
Modeljaar:2019

De originele Bonneville van 1959 is een onbetwiste motorlegende. Voor veel motorrijders van alle leeftijden vertegenwoordigt deze Bonneville de essentie van wat een motorfiets hoort te zijn. Geïnspireerd door de oorspronkelijke uitstraling en schoonheid van die legendarische Bonneville, is de Bonneville in de gedaante van de T120 en T120 Black helemaal terug voor een nieuwe generatie motorrijders, geëvolueerd voor moderne prestaties, technologie en functionaliteit, terwijl zijn authentieke Britse stijl en karakter behouden zijn gebleven.

ONEINDIG STIJLVOL

Een absolute stijllegende met een roemrijk verleden, uitstraling en prestaties.

De T120 is een voortzetting van de legende, maar dan na een fraaie evolutie. Deze motorfiets combineert de moderne kracht van het Bonneville 1200cc-motorblok met hoog koppel met authentieke stijl en details die zijn gericht op behoud van het tijdloze silhouet en verwijzingen naar de originele Bonneville.

Voortbordurend op de klassieke looks van de T120 Bonneville heeft de T120 Black een rauwere en stoerdere urban stijl met zijn opvallende bruine zadel en zwarte details zoals velgen, een handgreep, uitlaat en een verfijnde lakafwerking in Matt Graphite of Jet Black.

Bij MotoPort Den Bosch koopt je je nieuwe motorfiets bij de best gesorteerde motorzaak van Brabant, waar gezelligheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend is. Als officieël dealer van de meeste gerenomeerde motorfietsmerken zijn onze gekwalificeerde monteurs in de gelegenheid om je nieuwe aanwinst in perfecte staat te houden.Indien gewenst hebben wij diverse aantrekkelijke mogelijkheden tot financiering.
Ook voor uw motorkleding ben je bij ons van harte welkom. In onze ruime kledingshop heb je keuze uit een groot assortiment kleding , helmen en aanverwante artikelen. Onze medewerkers zijn je graag van dienst met een proffesioneel advies.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Den Bosch

Reitscheweg 33
5232 BX Den Bosch
www.motoportdenbosch.nl


073-6480590
073-6480591
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze TRIUMPH Bonneville T 120 kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Den Bosch.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Den Bosch en deze TRIUMPH Bonneville T 120

Andere interessante TRIUMPH motor occasions: