TRIUMPH ROCKET 3 R

Nieuw
€ 29.595,-
Merk:TRIUMPH
Type:ROCKET 3 R
Bouwjaar: 2024
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 24 MAANDEN FABRIEKS
Kleur:Silver Ice / Cr
Modeljaar:2021

VET
ROCKET 3 R
In een wereldleidende klasse op zichzelf is de nieuwe Rocket 3 de ultieme high performance muscle roadster waarmee een nieuwe motorlegende ontstaat.
De gloednieuwe Rocket 3 R zet een nieuwe maatstaf voor handling en karakter en biedt een ongelooflijke controle, comfort en vermogen en een direct en wereldwijd toonaangevend koppel dat een verbazingwekkende 71% hoger is dan de naaste concurrentie, en meer dan de vorige generatie Rocket met zijn ongelooflijk vlakke, rijke koppelcurve die een piek bereikt bij 4000 toeren per minuut die vervolgens het maximumkoppel tot in het middengebied vasthoudt en moeiteloos accelereert en reageert in elke versnelling.
Het piekvermogen is 167 pk bij 6000 tpm (11% meer dan de vorige generatie), met meer vermogen vanaf een laag toerental van 3500 tpm helemaal tot aan een nieuwe, hogere toerentallijn van 7000 tpm, waardoor de Rocket 3 R een ongeëvenaarde, opwindende rijervaring is met een adembenemend vermogen dat de hele dag door, in alle versnellingen, mogelijk is.
Bovenop de onovertroffen prestaties, heeft de nieuwe Rocket 3 R een ongelooflijke pure gespierde uitstraling en een prachtige cruiser stijl, samen met mooie details en een ongeëvenaarde afwerking. En u kunt deze ongelooflijke rit nog verder verbeteren door uw rit te personaliseren met meer dan 50 speciale accessoires.

HANDIG
Wil je meer informatie over deze motorfiets of een proefrit maken? Neem contact met ons op via 050-5779199 of info@triumph-mg.nl

GEZELLIG
Langskomen kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar.

LEUK
Deze motorfiets is BTW dragend. Dit geeft mooie fiscale voordelen als de motorfiets zakelijk gereden wordt. Vraag om onze brochure zakelijk motorrijden!

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Triumph Motorcycles Groningen

Oeverkruid 6
9738 AK Groningen
www.triumphgroningen.nl

E-mail deze aanbieder

050-5779199
050-5713856
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze TRIUMPH ROCKET 3 R kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Triumph Motorcycles Groningen.

Andere interessante TRIUMPH motor occasions: