TRIUMPH Speed Triple 94

Nieuw
€ 13.790,- € 12.250,-
Merk:TRIUMPH
Type:Speed Triple 94
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 1 km
Garantie: Fabrieksgarantie 2jr
Kleur:zwart
Maandbedrag:€ 230,00
Modeljaar:2015

NIEUWE MOTOR ,

In de exclusieve 94 uitvoering
extra scherp geprijst !!

Tijdelijk met waardecheqeu twv € 500,-

Na 21 jaar is de Speed Triple een moderne motor geworden, maar met dezelfde waarden en dezelfde naam. Om dit te vieren en als eerbetoon aan de legendarische eerste versies, komt Triumph met de Speed 94 en de Speed 94 R. De basis voor deze motoren is de huidige Speed, die voorzien is van een modern en krachtige driecilinder, net als zijn voorvader. Dit blok, dat 1050 cc groot is, levert 135 pk en 111 Nm aan koppel met een volgens de Engelsen “brede vermogensafgifte die specifiek is ontwikkeld om in elke versnelling explosieve acceleratie door de hele toerenrange te genereren”.

Dit blok, voorzien van elektronische brandstofinjectie, hangt in een aluminium buizenframe, dat voorzien is van een volledig instelbare 43 mm upside-down Showa voorvork en monoshock achter. De remmen zijn afkomstig van Brembo en voorzien van Triumph’s eigen ABS-systeem. Al met al een mooie en goede moderne interpretatie van de klassieker.

Bij MotoPort Den Bosch koopt u uw nieuwe motorfiets bij de best gesorteerde motorzaak van Brabant, waar gezelligheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend is. Als officieël dealer van BMW, Honda, Kawasaki Indiani en Triumph zijn wij met onze gekwalificeerde monteurs in staat om uw nieuwe aanwinst in perfecte staat te houden.
Indien gewenst hebben wij diverse aantrekkelijke mogelijkheden tot financiering.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Den Bosch

Reitscheweg 33
5232 BX Den Bosch
www.motoportdenbosch.nl


073-6480590
073-6480591
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze TRIUMPH Speed Triple 94 kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Den Bosch.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Den Bosch en deze TRIUMPH Speed Triple 94

Andere interessante TRIUMPH motor occasions: