TRIUMPH STREET TWIN

Nieuw
€ 9.790,-
Merk:TRIUMPH
Type:STREET TWIN
Bouwjaar: 2018
Kenteken: 22-MN-TP
Kilometerstand: 180 km
Garantie: Fabrieksgarantie 2jr
Kleur:zilver
Modeljaar:2018

De Street Twin is onze meest eigentijdse, toegankelijke Bonneville voor puur rijplezier, die wordt aangedreven door een 900 cc-blok met hoog koppel. Met zijn unieke karakter, eigen geluid, no-nonsense vormgeving en dynamische rijgedrag is de Street Twin de ideale Bonneville voor de motorrijder van nu.

De Street Twin combineert een gemakkelijke zithouding met een aantrekkelijk motorblok met een goede respons en een strak en verfijnd no-nonsense uiterlijk voor optimaal rijplezier, iedere dag opnieuw.

Het chassis en de vering zorgen voor een dynamisch stuurgedrag en een versalvende rijervaring. Met rijeigenschappen en de smaakvol geïntegreerde technologie ten dienste van de rijder (zoals ABS, elektronische gasklepregeling en Traction Control) is de Street Twin ontworpen om te rijden zoals je dat van een Triumph mag verwachten.

De Street Twin is ontworpen als het ideale uitgangspunt voorcreëren van een motor die past bij de persoonlijke stijl van de berijder. Met meer dan 150 nieuwe stijlvolle accessoires en een reeks ‘inspiratiekits is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om een Bonneville in je eigen stijl vorm te geven.

Bij MotoPort Den Bosch koopt je je nieuwe motorfiets bij de best gesorteerde motorzaak van Brabant, waar gezelligheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend is. Als officieël dealer van de meeste gerenomeerde motorfietsmerken zijn onze gekwalificeerde monteurs in de gelegenheid om je nieuwe aanwinst in perfecte staat te houden.Indien gewenst hebben wij diverse aantrekkelijke mogelijkheden tot financiering.
Ook voor uw motorkleding ben je bij ons van harte welkom. In onze ruime kledingshop heb je keuze uit een groot assortiment kleding , helmen en aanverwante artikelen. Onze medewerkers zijn je graag van dienst met een proffesioneel advies.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Den Bosch

Reitscheweg 33
5232 BX Den Bosch
www.motoportdenbosch.nl

E-mail deze aanbieder

073-6480590
073-6480591
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze TRIUMPH STREET TWIN kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Den Bosch.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Den Bosch en deze TRIUMPH STREET TWIN

Andere interessante TRIUMPH motor occasions: