TRIUMPH Thruxton

Nieuw
€ 11.790,-
Merk:TRIUMPH
Type:Thruxton
Bouwjaar: 2018
Kenteken: 23-MN-TP
Kilometerstand: 350 km
Garantie: Fabrieksgarantie 2jr
Kleur:Groen
Maandbedrag:€ 247,00
Modeljaar:2018

De Oer Cafe Racer

De overweldigende Thruxton heeft de kracht, de prestaties, het rijgedrag en de functionaliteit die passen bij zijn prachtige, indrukwekkende stijl. Een legendarische naam met alle ongelooflijke details van de originele, iconische caféracers: de slanke, gewelfde brandstoftank, de unieke ‘Monza’-tankdop, bulletzadel en omgekeerde-megafoonuitlaten verlenen de Thruxton samen zijn volledig unieke en authentieke karakter in één krachtige motorfiets.


Bij MotoPort Den Bosch koopt je je nieuwe motorfiets bij de best gesorteerde motorzaak van Brabant, waar gezelligheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend is. Als officieël dealer van de meeste gerenomeerde motorfietsmerken zijn onze gekwalificeerde monteurs in de gelegenheid om je nieuwe aanwinst in perfecte staat te houden.Indien gewenst hebben wij diverse aantrekkelijke mogelijkheden tot financiering.
Ook voor uw motorkleding ben je bij ons van harte welkom. In onze ruime kledingshop heb je keuze uit een groot assortiment kleding , helmen en aanverwante artikelen. Onze medewerkers zijn je graag van dienst met een proffesioneel advies.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Den Bosch

Reitscheweg 33
5232 BX Den Bosch
www.motoportdenbosch.nl

E-mail deze aanbieder

073-6480590
073-6480591
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze TRIUMPH Thruxton kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Den Bosch.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Den Bosch en deze TRIUMPH Thruxton

Andere interessante TRIUMPH motor occasions: