TRIUMPH Tiger 1200 Rally Explorer Tige

Nieuw
€ 26.800,-
Merk:TRIUMPH
Type:Tiger 1200 Rally Explorer Tige
Bouwjaar: 2022
Kenteken: AZ-34-59
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 36 Maanden
Kleur:Sapphire Black
Vermogen in PK: 148 PK
Modeljaar:2022
Gewicht: 205 kg

Verfijning met kracht. De nieuwe 30-liter tank Rally Explorer zet een nieuwe standaard en is gebouwd voor het grote avontuur.

Nieuw! Met 36 maanden fabrieksgarantie.

De volledig nieuwe 1160 cc motor, het lichte buizenchassis, de unieke Tri-Link swingarm en de hoogwaardige vering en remmen hebben geresulteerd in een ongelooflijke gewichtsbesparing van meer dan 25 kg ten opzichte van de vorige generatie. Daardoor is hij tot 17 kg lichter dan zijn naaste concurrent met cardanaandrijving (op basis van een vergelijking met gelijkwaardige specificaties).

Het resultaat van de vastberadenheid van het technische team om een transformatie van het totale gewicht te realiseren gaat veel verder dan enkel een getal op een specificatieblad, voor een nieuwe generatie die levendig maar toch zelfverzekerd aanvoelt, wendbaar maar toch stevig.
Uiteindelijk levert de nieuwe Tiger line-up een grote adventure-motorfiets voor elke avontuurlijke rit, allemaal superieur uitgebalanceerd en gemakkelijk te berijden op alle soorten wegen, met de echte offroad capaciteiten binnen handbereik van de volledig nieuwe Rally Pro en Rally Explorer.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Motorcentrum Bruurs

de Mossel 67
1723 HX Noord-Scharwoude
www.motorcentrumbruurs.nl

E-mail deze aanbieder

0226-312162
0226-314895
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze TRIUMPH Tiger 1200 Rally Explorer Tige kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Motorcentrum Bruurs.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar Motorcentrum Bruurs en deze TRIUMPH Tiger 1200 Rally Explorer Tige

Andere interessante TRIUMPH motor occasions: