VESPA Elettrica 45 km bromscooter

Nieuw
€ 5.799,-
Merk:VESPA
Type:Elettrica 45 km bromscooter
Bouwjaar: 2019
Kenteken: DT-F1-2P
Kilometerstand: 332 km
Garantie: Fabrieks v/a deel 1
Kleur:Aluminium Blue
Maandbedrag:€ 85,00
Vermogen in kW: 3 KW
Modeljaar:2019

Elektrische mobiliteit zal nooit meer hetzelfde zijn. Zie hier de Vespa Elettrica 45 km bromscooter, een stijlvolle interpretatie van de wens voor een nieuwe relatie tussen voertuig, milieu en technologie.
Deze scooter biedt een uitstekende gasrespons, een gemakkelijk en plezierig rijgedrag en tot 100 km onafgebroken actieradius dankzij een lithium-ion batterij en een systeem dat bewegingsenergie terugwint tijdens het afremmen. Het kloppende hart van de Vespa Elettrica is een stille, technologisch geavanceerde krachtbron.

De Vespa Elettrica rijdt niet alleen zonder schadelijke emissies te veroorzaken, maar is ook geheel stil, of je nu in de eco-power saving modus rijdt of dat je het volle potentieel van de motor gebruikt.
Het is duidelijk de verstandige keuze om het tumult van de stad te verkleinen en de leefbaarheid te verbeteren.

De Vespa Elettrica biedt enorm veel rijgemak. In het bagagevak onder het zadel passen twee speciaal ontworpen helmen, bovendien vind je er de laadkabel, die je met een normaal stopcontact of een publieke laadpaal kunt verbinden. De batterij laadt in 4 uur op* en heeft net als de motor zelf geen onderhoud nodig.
*minimum laadtijd op 220V.

Het digitale 4,3 inch kleuren TFT scherm toont alle rijparameters en biedt ritstatistieken waarmee je je rijstijl kunt verbeteren. Het Vespa Mia systeem, dat door de Piaggio Groep is ontworpen, maakt volledige connectiviteit tussen het voertuig en de smartphone mogelijk. Via Bluetooth en een speciale app verandert het display in een uitbereiding van je smartphone. Je kunt dit systeem bedienen zonder je handen van het stuur te halen. Zo kun je oproepen beantwoorden, meldingen zien, stemcommando's geven en zelfs je muziek uitkiezen. De app bewaart ook de parameters en de laatste locatie van je voertuig.

Bij zakelijk gebruik zijn er mogelijkheden om MIA : Milieu Investerings Aftrek en WIA : wettelijk investeringsaftrek toe te passen , ook de BTW is bij deze scooter aftrekbaar.
*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Ondernemers kunnen de BTW in de aanschafprijs terug vorderen.


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag en Focwa bedrijf en dealer van de merken: Honda, Yamaha, Vespa, Piaggio, Aprillia, Moto Guzzi.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl

E-mail deze aanbieder

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze VESPA Elettrica 45 km bromscooter kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze VESPA Elettrica 45 km bromscooter