VESPA GTS 300 HPE Super Tech

Nieuw
€ 6.390,-
Merk:VESPA
Type:GTS 300 HPE Super Tech
Bouwjaar: 2019
Kenteken: 67-MK-PP
Kilometerstand: 510 km
Garantie: Fabrieks v/a deel 1
Kleur:Nero Vulcano
Maandbedrag:€ 129,00
Vermogen in kW: 175 KW
Modeljaar:2019
Gewicht: 160 kg

Deze nieuwe Vespa GTS Super Tech kenmerkt zich o.a. door het fullcolor TFT display welke je via bluetooth kan koppelen met je smartphone. Wanneer je smartphone gekoppeld is kun je via het display in het dashboard vlot en veilig bellen, berichten lezen en muziek selecteren. Ook kun je technische info, prestatiedata en ritstatistieken bekijken.
Daarnaast wordt deze GTS300 aangedreven door de meest recente uitvoering van de 300cc viertakt-éénclinder met 4 kleppen, vloeistofkoeling en elektronische brandstofinspuiting. Deze 300 HPE (High Performance Engine) is de krachtigste Vespa-motor ooit en koppelt een hoog prestatieniveau aan een laag brandstofverbruik.
Zijn vermogen van 17,5 kW/23,8 pk bij 8250 toeren staat garant voor een superieure souplesse bij elke snelheid.*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Ondernemers kunnen de BTW in de aanschafprijs terug vorderen.


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl


0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze VESPA GTS 300 HPE Super Tech kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze VESPA GTS 300 HPE Super Tech

Andere interessante VESPA motor occasions: