YAMAHA TÚnÚrÚ 700

Nieuw
€ 11.599,-
Merk:YAMAHA
Type:TÚnÚrÚ 700
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:Ceramic ICE/Tec
Modeljaar:2019

LET OP! Deze motor staat nog niet bij ons in de showroom. Hieronder wordt uitgelegd hoe je als een van de eerste deze Ténéré kan bemachtigen.

De robuuste, compacte en wendbare nieuwe Ténéré 700 is in de meest veeleisende omgevingen door 's werelds beste Yamaha Rally-Raid rijders getest en opent de deur naar een compleet nieuwe wereld vol opwinding voor elke rijder met een avontuurlijke inslag. De Ténéré 700 is uitgerust met de succesvolle CP2 689cc parallel-twin krachtbron en een geheel nieuw chassis. En is ontworpen om off-road een ongekend rijgedrag en geweldige wendbaarheid te bieden. Dit zorgt ervoor, in combinatie met de prestaties over lange afstanden op hoge snelheid, dat deze Adventure bike uiterst capabel en veelzijdig is.

En nu kunt u als een van de eerste de Ténéré 700 bezitten!
Op woensdag 27 maart 2019 om 14:00 CET, lanceert Yamaha Motor een online bestelsysteem voor de meest gepassioneerde fans die hun zomeravontuur nu al willen plannen! De eerste leveringen van de Ténéré 700 staan voor juli 2019 gepland en deze worden aan onze online klanten toegewezen op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Het standaardmodel heeft een speciale prijs van € 11.199,00* (genoemde prijs is de tijdelijke adviesverkoopprijs voor de Nederlandse markt). De tijdelijke adviesverkoopprijs geldt uitsluitend voor online bestellingen en is van toepassing tot de sluitingsdatum van het online systeem, in dit geval 31 juli 2019.

Met het online bestelsysteem kunnen klanten hun bestelling voor diverse Ténéré 700 opties bevestigen. De Ténéré is beschikbaar met het volledige gespecificeerde vermogen, maar ook in een 35 kW uitvoering. Beide versies zijn verkrijgbaar in drie kleuren, te weten: Ceramic Ice, Competition White en Power Black.

Na de eerste batch online bestellingen zal Yamaha Motor vanaf september 2019 de Ténéré 700 aan dealers in Europa leveren tegen de standaardprijs van € 11.599,00* (genoemde prijs is de adviesverkoopprijs voor de Nederlandse markt).*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Ondernemers kunnen de BTW in de aanschafprijs terug vorderen.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl


0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze YAMAHA TÚnÚrÚ 700 kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze YAMAHA TÚnÚrÚ 700

Andere interessante YAMAHA motor occasions: