YAMAHA TMAX DX ABS

Nieuw
€ 14.699,-
Merk:YAMAHA
Type:TMAX DX ABS
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:Liquid Darkness
Modeljaar:2017

Let op! Deze Yamaha staat op dit moment nog niet in onze showroom en is leverbaar medio april 2017.
Wil je alvast jouw TMAX reserveren en als een van de eerste op deze nieuwe TMAX gezien worden, neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Het vlaggenschip, de TMAX DX, biedt de hoogste mate van luxe in combinatie met de meest geavanceerde specificaties die ooit op een maxiscooter te vinden waren. Zo kunt u met het elektronisch verstelbare windscherm in enkele seconden de ideale hoogte selecteren en heeft u met de Cruise Control gegarandeerd optimaal comfort, niet alleen tijdens woon-werkverkeer maar ook als u er even lekker op uit gaat. Met de Yamaha D-MODE kunt u een sportievere instelling voor de motor selecteren, waardoor u over nog meer sensationele prestaties kunt beschikken. Tot de specificaties behoren ook een geavanceerd Traction Control Systeem, een sleutelloos 'Smart Key' systeem, opbergruimte voor twee motorscooterhelmen en een hightech TFT display in het instrumentenpaneel. Met de standaard handvat- en zadelverwarming, de verstelbare achtervering, het My TMAX Connect en de speciale kleuren, benadrukt de ultieme TMAX zijn exclusiviteit.

Aanvullende specificaties
Vermogen (kw/pk): 33/46
Koppel (nm): 53
Gewicht (kg): 216


*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die u betaald.

* Ondernemers kunnen de BTW in de aanschafprijs terug vorderen.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvangt u GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom

www.motoporthillegom.nl

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze YAMAHA TMAX DX ABS kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze YAMAHA TMAX DX ABS

Andere interessante YAMAHA motor occasions: