YAMAHA Tracer 900 GT

Nieuw
€ 13.999,-
Merk:YAMAHA
Type:Tracer 900 GT
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:Midnight Black
Modeljaar:2018

Aan het aanbod van het Sport Touring segment van Yamaha is de Tracer 900 GT toegevoegd, een nieuw model dat standaard wordt geleverd met premium specificaties. De Tracer 900GT is ontwikkeld vanuit de Tracer 900 en de modellen delen dezelfde specificatie-upgrades voor 2018. De Tracer 900GT is ontworpen om Sport Touring rijders het ultieme pakket te kunnen bieden tegen een scherpe prijs.

De Tracer 900GT is standaard voorzien van gemakkelijk afneembare, originele Yamaha zijkoffers in bijpassende kleur en met een inhoud van 22 liter per koffer, waardoor de rijder al vanaf dag één op pad kan.

Met het nieuwste Thin Film Transistor (TFT) instrumentenpaneel hebben Tracer 900GT rijders vanuit de cockpit een uniek uitzicht. Dit geavanceerde instrumentenpaneel met een full colour display biedt een uitgebreid scala aan informatie, waaronder een versnellingsindicator, de omgevingstemperatuur, de koelvloeistoftemperatuur, de huidige rijmodus, een brandstofmeter en het brandstofverbruik.
De Tracer 900GT is uitgerust met een premium wielophanging met een volledig instelbare upside-down voorvork, waardoor de motorrijder de motorfiets kan instellen op verschillende belastingen en omstandigheden. Deze volledig instelbare upside-down voorvork heeft een prachtige goudkleurige afwerking. Met de externe instellingsoptie voor de veerspanning van de achterste schokdemper kan de vering van de Tracer 900GT eenvoudig en handig worden aangepast als er sprake is van een passagier of veel bagage. Dit is een snelle en effectieve manier om de motorfiets in te stellen.
De Tracer 900GT heeft nu ook standaard een cruise control systeem. Dit is hetzelfde systeem dat wordt gebruikt op de MT-10, en het kan worden ingesteld om de rijsnelheid in te stellen in de 4e, 5e en 6e versnelling wanneer tussen 50 km/u en 180 km/u wordt gereden.
De Tracer 900GT is een motorfiets voor alle weertypen en alle seizoenen, die is gebouwd om continenten te doorkruisen. Daarom zijn de verwarmde handvatten van dit model een echte bonus voor de serieuze Sport Touring rijder.
Het Quick Shift Systeem van de Tracer 900GT transformeert de acceleratieprestaties van de motorfiets. De bestuurder heeft hierbij de mogelijkheid om soepel zonder koppeling op te schakelen.*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die u betaalt.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvangt u GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom

www.motoporthillegom.nl

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze YAMAHA Tracer 900 GT kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze YAMAHA Tracer 900 GT

Andere interessante YAMAHA motor occasions:

  • YAMAHA Tracer 900 ABS

    MotoPort HippolytushoefNu te bezichtigen en uit voorraad leverbaar bij officieel Yamaha dealer...€ 12.299
  • YAMAHA TRACER 900 ABS

    MotoPort UithoornYamaha MT-09 Tracer occasion...€ 10.499
  • YAMAHA Tracer 900 GT

    Hans van Wijk Motoren B.V.De grootste Yamaha-Multibrand dealer van West Nederland,...€ 13.999