YAMAHA X MAX 300 R Tech Kamo

Nieuw
€ 7.299,-
Merk:YAMAHA
Type:X MAX 300 R Tech Kamo
Bouwjaar: 2020
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 2 jaar
Kleur:Tech Kamo
Maandbedrag:€ 149,00
Modeljaar:2020

De dubbele LED-koplampen, de aerodynamische carrosserie en zijpanelen in de vorm van een boemerang zijn typisch MAX. Aan zijn krachtige en zuinige 300cc motor, zijn speciale voorvorken in de stijl van een motorfiets en zijn geavanceerde elektronica ontleent de Yamaha XMAX 300 Tech MAX zijn hypermoderne dynamica en unieke charisma.

De exclusieve Tech MAX Tech Kamo -kenmerken omvatten een speciaal zadel, aluminium voetsteunen, fraaie graphics en een chromen snelheidsmeterring. En om het helemaal af te maken is er het getinte achterlicht en de optionele strakke kleur Tech Kamo.


*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
www.motoporthillegom.nl

E-mail deze aanbieder

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze YAMAHA X MAX 300 R Tech Kamo kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze YAMAHA X MAX 300 R Tech Kamo

Andere interessante YAMAHA motor occasions: