YAMAHA XT 660 Z Tenere

Occasion
€ 4.490,-
Merk:YAMAHA
Type:XT 660 Z Tenere
Bouwjaar: 2008
Kenteken: MT-LH-11
Kilometerstand: 63200 km
Garantie: 6 maanden Bovag
Kleur:Desert Khaki
Maandbedrag:€ 70,00
Modeljaar:2008

Stoere Yamaha XT 660 X Tenere in de kleur Khaki , standaard uitgevoerd in 35 kw, dus geschikt voor het A2 rijbewijs. Grote onderhoudsbeurt is uitgevoerd en de complete onderhoud historie is ter inzage. Hij is tevens voorzien van een mototorcarter beschermingsbeugel. De motor is ingeruild van de eerste eigenaar.


*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

* Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hillegom

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom

www.motoporthillegom.nl

0252-515229
0252-523261
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze YAMAHA XT 660 Z Tenere kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hillegom.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hillegom en deze YAMAHA XT 660 Z Tenere

Andere interessante YAMAHA motor occasions: