YAMAHA XV 950 ABS - EML TRIBOLT TRIKE

Nieuw
€ 17.490,-
Merk:YAMAHA
Type:XV 950 ABS - EML TRIBOLT TRIKE
Bouwjaar: 2016
Kenteken: NR-55-0P
Kilometerstand: 910 km
Kleur:ZWART SMX
Modeljaar:2015

Uniek bij MotoPort Hengelo. Deze EML Tribolt Trike, op basis van een Yamaha XV 950 uit de sport heritage series. Te rijden met autorijbewijs en alleen beschikbaar bij de Yamaha dealer van het oosten !!

De prijs is rijklaar ! Inclusief 400,- euro onvermijdbare kosten.

MotoPot Hengelo, Jouw Yamaha dealer voor Twente en omstreken. Kom eens langs in onze toonaangevende shop. De koffie staat klaar.

Laat voor een voordelige motorverzekering een vrijblijvende offerte maken. Liever een kleiner bedrag per maand betalen? Vraag naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk de garantie op nieuwe en gebruikte motoren te verlengen. Altijd minimaal 70 gebruikte motoren http://www.motoporthengelo.nl !

In de World of Helmets vind je altijd minimaal 500 verschillende helmen voor de motor en ook voor de bromscooter. De kledingshop is de grootste in heel Twente en biedt voor iedereen een enorme keuze in Gore-tex, leer, en textiel voor dames, heren en kinderen.

Volg ons op Facebook: http://www.facebook.com/motoporthengelo Of Twitter: http://www.twitter.com/motoporthengelo of meld je nu aan voor de email nieuwsbrief en mis niets meer.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Hengelo

Enschedesestraat 210
7552 CL Hengelo OV

www.motoporthengelo.nl

074-2438376
074-2438348
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze YAMAHA XV 950 ABS - EML TRIBOLT TRIKE kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Hengelo.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Hengelo en deze YAMAHA XV 950 ABS - EML TRIBOLT TRIKE

Andere interessante YAMAHA motor occasions: