YAMAHA YZ 65

Nieuw
€ 5.299,- € 4.299,-
Merk:YAMAHA
Type:YZ 65
Bouwjaar: 2022
Kilometerstand: 0 km
Garantie: n.v.t.
Kleur:Icon Blue
Modeljaar:2022

De YZ65 is gebouwd volgens dezelfde hoge normen als Yamaha's aanbod aan racemotoren voor volwassenen. De krachtige 65 cc vloeistofgekoelde zesversnellingsbak is voorzien van Yamaha's voor races ontwikkelde YPVS voor racewinnend vermogen en het lichte semi-dubbele stalen wiegframe met aluminium subframe biedt een stabiele wegligging en een hoge mate van wendbaarheid.

De instelbare 36 mm upside-down voorvork en link-less Monocross-achterwielophanging zorgen voor stabiel rijgedrag op ruw terrein. Door het verstelbare stuur kan de YZ65 met je meegroeien. Uitgerust met wave-remschijven voor krachtig remmen, een lang gewatteerd zadel en voetsteunen met hoge grip voor comfortabel rijden, evenals de dynamische YZ-graphics en Icon Blue plastic delen, is de YZ65 klaar om je naar de VictorYZone te brengen!

De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

MotoPort Veldhoven

De Run 5202
5504 DC Veldhoven
www.motoportveldhoven.nl

E-mail deze aanbieder

040-2012542
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze YAMAHA YZ 65 kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met MotoPort Veldhoven.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar MotoPort Veldhoven en deze YAMAHA YZ 65