YAMAHA YZF R1-M

Occasion
€ 19.990,-
Merk:YAMAHA
Type:YZF R1-M
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 7040 km
Kleur:carbon
Modeljaar:2015
Maandbedrag:Meer info

De ultieme Yamaha Racer is nu te koop, de R1M is afgeleid van de M1 van Rossi en Vinales om de beste reacemotor neer te zetten voor zowel op straat als op het circuit! Deze motor heeft een kenteken en de BPM is betaald maar er is uitsluitend mee op het circuit gereden. Nog nooit schade gehad en zeer netjes mee gereden.
De motor heeft een aantal bijzonderheden zoals een geflashte Computer waardoor hij nu 192 achterwiel pk's heeft:-), volledig Titanium Akrapovic systeem voor op de buitenlandse circuits en de keuze uit een originele bochtenset met akrapovic slip on demper voor op de Nederlandse circuits en op straat, valbeschermers op zowel het motorblok als aan de zijkant van de kuip, afdekplaat spiegels en kentekenplaathouder en nog veel meer extra's, de motor heeft recent onderhoud gehad. Tevens zijn alle originele onderdelen erbij inclusief een verkorte kentekenplaathouder om er zo weer een straatmotor van te maken. Mocht je de mooiste R1 zoeken dan staat hij hier!!!

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

RB Motoren

Weltevreden 24a
3731 AL De Bilt
www.rbmotoren.nl


030-2936332
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze YAMAHA YZF R1-M kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met RB Motoren.

RB Motoren is te vinden in De Bilt, tegen de rand van Utrecht. Onze kernwoorden zijn eerlijkheid, flexibiliteit en kwaliteit. Al meer dan 35 jaar kan je bij ons terecht voor onderhoud, aankoop en reparatie van je motor. Onze monteurs zijn echte zwaargewichten in het vak en blijven zich ieder jaar ontwikkelen via cursussen en trainingen. In onze showroom verkopen wij nieuwe en gebruikte motoren en in onze kledingshop kunnen wij je van helm tot laars adviseren en aankleden.

Wij zijn officieel dealer van Yamaha en KTM en gespecialiseerd in BMW, Honda, Suzuki en Kawasaki.
Kijk voor meer informatie op onze uitgebreide website: www.rbmotoren.nl
Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar RB Motoren en deze YAMAHA YZF R1-M

Andere interessante YAMAHA motor occasions: