YAMAHA YZF-R1

Occasion
€ 23.499,-
Merk:YAMAHA
Type:YZF-R1
Bouwjaar: 2024
Kilometerstand: 0 km
Garantie: FABRIEKS GARANTIE
Kleur:Icon blue
Modeljaar:2024
Maandbedrag:Meer info

R1

De R1 is de meest gerichte en high-tech Supersport-motorfiets die Yamaha heeft gebouwd sinds de lancering van het originele model meer dan 25 jaar geleden. Bijna alles op de nieuwste R1 vindt zijn oorsprong op het circuit, waar Yamaha's fabrieksraceteams en testrijders de geavanceerde technologie hebben ontwikkeld en getest die je nu op je R1 kunt zien en ervaren.

Elk onderdeel van de geavanceerde technologie op de R1 is ontwikkeld vanuit de kennis die is opgedaan door Yamaha's betrokkenheid bij races op het hoogste niveau. Het opmerkelijke 998 cc viercilinder EU5 crossplane motorblok is een directe afstammeling van de M1, terwijl het aerodynamische kuipwerk rechtstreeks is ontleend aan de ontwikkelingen op het circuit.

Maar het is vooral de ongelooflijke hoeveelheid slimme elektronica die van de R1 zo'n bijzondere motorfiets maakt. Van alles voorzien, van de ride-by-wire-gashendel tot het Launch Control Systeem (LCS), Engine Brake Management (EBM) en Brake Control (BC), plus nog veel meer. Dit is de ultieme Yamaha supersport die is ontworpen om de toon aan te geven op de weg én het circuit. Verkrijgbaar in een nieuwe generatie Icon Blue- en Yamaha Black-kleurstellingen en graphics.

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de aanbieder

Let op!
De hier getoonde video's betreffen NIET het geadverteerde voertuig maar zijn willekeurige video's van dit type.

Motorstore Uithoorn

Anton Philipsweg 5-7
1422 AL Uithoorn
www.motorstoreuithoorn.nl

E-mail deze aanbieder

0297-540163
0297-567349
Aanbod van deze dealer

Wilt u deze YAMAHA YZF-R1 kopen, of meer informatie ontvangen over deze motor, neem dan contact op met Motorstore Uithoorn.

Vul hier uw postcode in voor de kortste route naar Motorstore Uithoorn en deze YAMAHA YZF-R1

Andere interessante YAMAHA motor occasions: