Op naar de horizon

Geplaatst op 07 december 2022

Horizon 3 H2O heet Rev’it’s nieuwste outfit, waarbij de naam het inzetgebied al grotendeels verraadt: een waterdicht textielpak waarmee je het hele jaar door comfortabel de horizon tegemoet kunt.

Het Hydratex/Lite membraan is met de buitenlaag gelamineerd, waaraan het pak, dat er tevens in een damesvariant is, zijn waterdichte eigenschappen dankt. Op warme dagen kan de Horizon dankzij verschillende ventilatieritsen in combinatie met meshpanelen op voorzijde en openingen op de achterkant in een lekker luchtige jas worden getransformeerd. Daalt het kwik, dan biedt de uitneembare en los te dragen thermovoering weer uitkomst.

Qua bescherming kunnen jack en broek bogen op CE Level 2 gecertificeerde protectoren op schouders, ellenbogen en knieën, waarbij deze op de ellenbogen en knieën in hoogte verstelbaar zijn. Rug- en borstpand zijn voorbereid op optioneel beschikbare (CE-gecertificeerde) protectoren. Uiteraard beschikt deze allrounder ook over de nodige comfortfeatures, zoals legio wijdteverstelmogelijkheden, zes zakken (waarvan twee waterdicht), een lange en korte verbindingsrits, comfortkraag en voorbereiding op het Connector Neon high visibility vest.

De in drie kleuren verkrijgbare jas (zwart/rood, zwart/wit en zwart/geel) is er in de maten S t/m 3XL, en wel voor de prijs van € 439,99. De broek, die er zelfs tot 4XL is, is er in het zwart en zwart/rood. De prijs hiervan bedraagt € 299,99. Info: www.revitsport.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.