Wat vind jij van de APRILIA RST 1000?

Je beoordeling
Degelijkheid
Prestaties
Prijs/Kwaliteit
Uiterlijk
Jouw cijfer: 0
Schrijf een review en maak kans op een gratis set oordopjes van Alpine. (Geef s.v.p. een uitgebreide review waar andere motorrijders wat aan hebben.)
Algemene beoordeling
  • Degelijkheid:
  • Prestaties:
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Uiterlijk:
6,1 10 1048 APRILIA RST 1000

Motoren

RST 1000 Futura - APRILIA
RST 1000 FUTURA
APRILIA
€ 2.750,-

2001 ยท 48000 km
DIPI-moto - Gilze

Reviews

Bob Jansen schreef:

“Deze motor wordt erg ondergewaardeerd, het uiterlijk is een kwestie van smaak, de kwaliteit, de presentaties en comfort zijn echter prima. Het slechtste is de uitlaat sound. Veel onderdelen van deze motor zijn overigens door anderen gecopieerd. ”

cees schreef:

“veel koffer ruimte voor de rest niets,rubbers van de bevestiging van de koffer drogen snel uit en zijn moeilijk te krijgen”

pauline schreef:

“het ondergeschoven kindje van aprilia, een motor die de rsv mille t nakijken geeft in het betere stuurwerk! speciale uitlaat en bochtenset te verkrijgen bij startwin in loenen, maar toereigenschappen worden wat minder. met andere chip plaatsen zelfde resultaten als mille.... een echte motor biker met lef en gegarandeerd leg je m op 1 oor met je knietje aan de grond!!! ”

Michell schreef:

“Degelijk gebouwde fiets, mooie materialen, zeer weersbestendig want staat bij mij hele jaar buiten. Spuitwerk/schuurwerk hier en daar wat slordig. Olie verbruik redelijk. Remslijtage laag en gelijkmatig. Trekt als een lier, en heeft een heerlijk zadel. Voor lange mensen(ik ben 1.95m) zit uitstekend en veel beenruimte. Nadeel turbulenties door ruitvorm als je lang bent, spiegels te klein. De enige originele motor met "New Edge" design, de rest kan hier niet aan tippen.
En de enige V-twin in deze toer-sport vorm. ”

Sono schreef:

“Echte sportmotor waar je nog einden achtereen mee kunt toeren. De zitpositie is perfect, sportief en weinig of geen druk op de polsen. De afwerking is solide en het ontwerp puur ongineel en Italiaans. wordt inmiddels al veel nageaapt door Japanners( VFR 800 V-Tec) en Engelsen( Triumph ST)Alleen De Futura heeft een 1000 cc twin motor.”

Claudio schreef:

“Fijne betrouwbare, zuinige en zeer snelle tourfiets, ook met duo en aanhangwagentje!”

cb schreef:

“Waarom staat de ZZR1200 niet in de lijst ???
Dit is toch een heel normale vraag, of niet misschien ???
Dan kun je toch beter antwoorden, ipv hier als een bezetene te censureren !!!
DJIEZUS !!!

bob jansen schreef:

“goede zithouding en windbescherming, voldoende prestaties voor een motor in deze sector, de brandstofinjectie is standaard niet optimaal afgesteld, koppeling kan beter, het geluid is waarschijnlijk voor sommigen reden de motor niet te kopen (te mager) en vervangingsdempers zijn duur. ondanks de negatieve punten toch een prima motor”

Willem schreef:

“Een keigoeie motorfiets. Zit zeer comfortabel, stuurt goed en genoeg vermogen. Ook de passagier zit riant. De waterdichte koffers bevallen prima. Alleen het geluid valt tegen.
Maar hiervoor kun je bij Startwin in Loenen terecht. ”

TheChamp schreef:

“Saaie fiets, die je snel moe bent.
Oncomfortabele zithouding.
Povere sound.”

Marco Jurgen schreef:

“Motor met een eigen gezicht die positief opvalt tussen al dat saais. Goede vermogensafgifte, wel ietwat heftige gasrespons. Zeker afwijken van de standaard banden, het kan veel beter.Ook mag hij meer geluid afgeven uit de demper. Voor mij is het in elk geval de perfecte motor, ideale mix tussen sport en toeren.”

mark-E schreef:

“perfecte tour-sport fiets. voldoende vermogen en ruim voldoede koppel om ook met z'n tweetjes lekker te toeren.de duo heeft een erg ruime en supper comfortabele plek, alleen het bankstel van honda biedt meer comfort.tanktas is een probleem en een aprilia tas is veel te klein en veel te duur. Kofferts zijn wel lekker groot en mooi in kleur. Een nadeel is de bevestiging achter de nummerplaat. de sound van de tweepitter is magertjes maar dit is te verbeteren door de restrictor uity het luchtfilter te halen en de restrictors te verwijderen bij het beging van de uitlaat . Zo klinkt het leuker en heb je een paar pk-tjes extra.bagagemogelijkheid zonder koffers of tas is NUL, zelfs het gereedschapsetje kan niet meer mee als er een verplicht alarm geplaatst is. service van aprilia is perfect. ”

Erico schreef:

“gewoon een knalfiets”