Wat vind jij van de APRILIA SL 1000?

Je beoordeling
Degelijkheid
Prestaties
Prijs/Kwaliteit
Uiterlijk
Jouw cijfer: 0
Schrijf een review en maak kans op een gratis set oordopjes van Alpine. (Geef s.v.p. een uitgebreide review waar andere motorrijders wat aan hebben.)
Algemene beoordeling
  • Degelijkheid:
  • Prestaties:
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Uiterlijk:
6,2 10 1134 APRILIA SL 1000

Motoren

SL 1000 - APRILIA
SL 1000
APRILIA
€ 2.495,-

2000 · 63148 km
Van de Pol Motoren - Helmond

Reviews

RvV schreef:

“Stuurt en remt als een Mille!
Trekt als een dolle (met andere dempers en ristrictie er uit;-))
Italdesign: een van de mooiste halfnakeds.
Kortom: een enorm ondergewaardeerde motor en daarom voor redelijke prijzen. (tov bijv een Mille)
Een keer proberen is voor altijd verkocht....”

klaas tuin schreef:

“Heb diverse jappen gehad, van vfr tot zx9 en nu een italiaanse falco. een verademing na de zx9,stuurt makkelijk,geeft vertrouwen en is zeldzaam.Heb nu de org. sportdempers eronder incl.de eprom en daarna is het een heel andere motor.Pure power,niet zo gek als een zx9 maar ongemerkt ga je heel hard met je voorwiel de lucht in van de plek [ sneller als een superduke ]Enigste minpunten,de achtervering [ vervangen door WP ] en het brandstofverbruik.Prijs klopt niet want sinds ze niet meer gemaakt worden willen de dealers er graag af voor 10000 euri en dat is een hele goede koop !”

rolf schreef:

“geweldige motor, combinatie van touren en sportiviteit”

Falcojohnie schreef:

“Ultieme rijdersmotor, met een geweldige wegligging, zo klaar voor het circuit.”

Ryan schreef:

“Superfiets!!! Zeer betrouwbaar, befaamde aprilia- built quality en geweldig sterk motorblok. Dit gecombineerd met uitstekende stuurkwaliteiten en super remmen!! Rij zelf al 4 jaar en 36000km op deze wereldfiets en ben nog steeds zeer tevreden!! Diverse testen in motorbladen ( o.a. lange duur test moto73) leren dat het met de kwaliteit wel snor zit!! Aanrader!!”

E schreef:

“De Falco is een middelmatige motor. Qua prestaties matig, qua degelijkheid matig. Op geen enkel punt echt slecht, maar ook nergens echt goed.”

J schreef:

“Heb hem zelf. Prachtig uiterlijk, fijne 2 cilinder met veel kracht (zeker met racedempers) en een betere zitpositie voor mijn lange lijf dan op een RSV.”

rolf schreef:

“het karakter van een sportmotor, helemaal top”

frankl schreef:

“Exclusief design met bekende aprilia kwaliteit. mankeert gewoon niks aan. beresterk blok!!! veel plezier”

hh schreef:

“Waarom staat de ZZR1200 niet in de lijst ???
Dit is toch een heel normale vraag, of niet misschien ???
Dan kun je toch beter antwoorden, ipv hier als een bezetene te censureren !!!
DJIEZUS !!!

Gerd schreef:

“superfijne stuurfiets met zat vermogen en een heerlijke tweecylinder motor”

Wreckerrm schreef:

“Prachtige motor welke standaard luxe uitgerust is. Het rijdt als de beste en je ziet em gelukkig niet veel. ”

Slopertje schreef:

“Makkelijk te sturen fiets, voldoende kracht waar je niet bang voor hoef te wezen, makkelijk in onderhoud voor de doehetzelf man/vrouw, voel niet zwaar aan, heeft een mooie bagage systeem op een punt na, een tanktas met magneet gaat niet, jammer.
Voor de rest heb ik alleen plezier ermee gehad en na een rsv mille ben ik nou aan mijn tweede Falco, ho ja, een tip, vervang meteen de dempers, een aanrader: BOS !”

Rob schreef:

“Heb 8 weken kunnen genieten van mijn Falco uit 2000. Heerlijke motor, was wel aan andere dempers toe (te stil!), maar dat hoeft nu niet meer dankzij een automobilist die mij van achteren ramde (Total loss). Ga zeker weer op zoek naar een Falco (als de verzekeringscentjes binnen zijn!). Praktische motor, ook voor een lang weekend toeren met z'n tweeën.”

Elsie schreef:

“Middelmatige motor. Qua prestaties matig, qua degelijkheid matig. In geen enkel opzicht echt slecht, maar ook op geen enkel punt echt goed.”

frits schreef:

“Sterke motor, erg fel; ging na eerste kennismaking direct al op het achterwiel (onbedoeld); V-twin: echte motor! leeft tenminste (na versch jap 4-cylinders)”

Fast_redhot schreef:

“Lekkere goed sturende motor, die graag "weg" wil.
Een lekker ronkende motor, en inderdaad de normale uitlaat is een beetje rustig. Verder een prima motor die overal goed uit de test komt met een stoer karakter.”

francois schreef:

“Ben sinds een week in het bezit van een falco, voorheen fzr600, fireblade en R6 gereden, maar deze motor bevalt me beter dan de vorige motors die ik gehad heb. De falco rijd perfect, de mintpunten vindt ik dat het geluid wat tegen valt met de originele uitlaat, en dat de motor te recht op de standaard staat en moeilijk uit te klappen is, zit te dicht bij de versnellingspook, voor de rest heb ik er weinig op aan te merken. Voor de prijs zit er genoeg op, boordcomputer, injectie etc. voor mij geen viercylinder meer. Trouwens ik snap niet dat de falco niet bij de eerte vijf staat.

M.vr.gr. Francois”

Ray Arts schreef:

“Deze motor onderscheid zich van de concurrentie Honda VTR1000 en Suzuki TL1000 door zijn eigenzinnige uitstraling en rauw vermogen (vergelijkbaar met de RSV Mille). Deze motor vergelijken met de GSX600F, CBR600F en Fazer is ronduit belachelijk. We hebben het hier over een V-Twin 60 graden met een totaal andere dynamiek. Verder is de motor redelijk zeldzaam en is de betrouwbaarheid groot. En dat is wel eens anders geweest. Een aanrader en een motor die gewoon GOED uit alle testen naar voren komt. ”

Ap Nap schreef:

“lekker sturende sportmotor,met een prachtig geluid.”