Wat vind jij van de DUCATI MONSTER 620?

Je beoordeling
Degelijkheid
Prestaties
Prijs/Kwaliteit
Uiterlijk
Jouw cijfer: 0
Schrijf een review en maak kans op een gratis set oordopjes van Alpine. (Geef s.v.p. een uitgebreide review waar andere motorrijders wat aan hebben.)
Algemene beoordeling
  • Degelijkheid:
  • Prestaties:
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Uiterlijk:
6,0 10 189 DUCATI MONSTER 620

Motoren

Monster 620 - DUCATI
MONSTER 620
DUCATI
€ 3.945,-

2004 ยท 16562 km
AMC MotorTechniek - Lemelerveld

Reviews

Jos schreef:

“Nieuw gekocht en na acht jaar werkelijk, op een kapot lampje na en het normale banden en kettingwerk, geen mankementen. Start onmiddelijk remt geweldig en heeft prima wegligging. Verlichting is niet bijzonder ”

40.000 k.m./p. jaar schreef:

“Nog geen problemen met m'n 620 i.e. gehad, wel eens waar m'n eerste motor!
Heb hem inmiddels twee jaar ,volgende stap weer een ducati......

Leen Dalebout schreef:

“Een jaar gereden op deze kleine schoonheid. 10.000 km probleemloos. Schakelen, koppeling, verlichting, meters alles werkt perfekt. De wegligging is subliem, en de Remus droom ik van. Starten en aanslaan perfekt. Over smaak valt te twisten, maar het is mijn kleine 'liefde'. De volgende wordt een Monster 800. ”

Sjors schreef:

“Heb zo'n ding gehad! Na een paar duizend kilometer liep de heleboel vast! Foutje van de fabriek! Afwerking van de cilinderwanden was niet in orde!Over reactie van Ducati was ik niet zo te spreken en heb hem dan ook van pure ellende maar weg gedaan! Rij nu een xjr1300 en bevalt mij prima. Voor mij nooit meer een Ducati!!!”

JB schreef:

“Ducati heeft de 620 sterk verbeterd. Het is een echte "fun" bike met uiteraard de Ducati-uitstraling. Wat minder praktisch in dagelijks gebruik en het uiterlijk is een kwestie van smaak. Je vindt hem mooi of spuuglelijk. Stuurt goed, remt goed, maar heeft een paar van de typische Duc-eigenaardigheden (of karakter...)
Jammer toch dat het blok er niet wat extra's uit kan persen....
De op deze pagina vermelde prijs klopt overigens totaal niet, rond de 8000/8500 Euro zal wat dichter in de buurt zijn.....”

Bronx schreef:

“Gewone een leuke vrijstijdsmotor”