Wat vind jij van de DUCATI ST 4?

Je beoordeling
Degelijkheid
Prestaties
Prijs/Kwaliteit
Uiterlijk
Jouw cijfer: 0
Schrijf een review en maak kans op een gratis set oordopjes van Alpine. (Geef s.v.p. een uitgebreide review waar andere motorrijders wat aan hebben.)
Algemene beoordeling
  • Degelijkheid:
  • Prestaties:
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Uiterlijk:
5,9 10 83 DUCATI ST 4

Motoren

ST 4S - DUCATI
ST 4S
DUCATI
€ 4.250,-

2003 ยท 49436 km
AMC MotorTechniek - Lemelerveld

Reviews

Jan schreef:

“Niet de meest makkelijke motor maar het 'karakter'zorgt wel voor een heerlijke motor die strak stuurt en sportief te rijden is. Geschikt voor lange mensen (ben zelf 1.93)”

Frank Rammeloo schreef:

“Is een beest van een motor, gemaakt voor de snelweg.
Heeft in het stadsverkeer nukken en loopt dan niet lekker, maar geeftt je elke keer weer een kick als je het gas kan opendraaien. Heeft een fantastiesche lijn maar dan wel in de orriginele kleur:Rood!”

Jan schreef:

“De Ducati ST4 is voor mij het voorbeeld van een goede combinatie tussen sportief en tour. Hoewel het zadel (model 1999) na een paar uur bij mij wel enige zadelpijn oproept. Ik ben het eens met lodewijk ook voor langere mensen (193 cm) een goede zit houding. Alleen bij lagere toeren wat bokkerig (2 cylinder) maar voor de rest een geweldige vermogensafgift. En last but not least het geluid!!!”

lodewijk schreef:

“Wat een prachtmotor!! Vooral bij en vanaf 5000 toeren beschikt dit wonderschone compromis over enorm veel vermogen dat lekker wordt afgegeven. Een echt lekkere vette sound. Ik ben zelf 1.90m, maar ik zit op de Duc als een prins, dus de vooroordelen dat Ducati voor kleine kereltjs is voorbehouden gaat niet op!! Forza Ducati!! ”

JantjeG schreef:

“Topfiets die enorm krachtig is. Gas erop en je bent weg. Maar ook kalm toeren verloopt fijn. Ietwat bokkig in het stadsverkeer. Ongeacht de snelheid altijd even stabiel en handelbaar.”

Gerard schreef:

“Een prachtige motor. Heerlijk Italiaans en toch degelijk. En stel je voor! Je rijdt een Ducati! Ik bedoel maar.”

me schreef:

“denk eens aan een futura, ook italiaans alleen deze doet het altijd!”