Wat vind jij van de KAWASAKI ZR 7?

Je beoordeling
Degelijkheid
Prestaties
Prijs/Kwaliteit
Uiterlijk
Jouw cijfer: 0
Schrijf een review en maak kans op een gratis set oordopjes van Alpine. (Geef s.v.p. een uitgebreide review waar andere motorrijders wat aan hebben.)
Algemene beoordeling
 • Degelijkheid:
 • Prestaties:
 • Prijs/Kwaliteit:
 • Uiterlijk:
6,0 10 488 KAWASAKI ZR 7

Motoren

ZR-7S - KAWASAKI
ZR-7S
KAWASAKI
€ 2.850,-

2002 · 75123 km
MotoPort Echt - Echt

Reviews

 • Algemene beoordeling: 7,0
 • Degelijkheid:
 • Prestaties:
 • Prijs/Kwaliteit:
 • Uiterlijk:
Gijsbert schreef:

“Zit goed,prijs is goed vergeleken met andere motoren kwa jaar en kilometers. Fijne motor.

Bochten werk perfect, afstanden te maken ook.Met 76 pk om te gaan race nee.”

 • Pluspunten
 • Rijdt lekker
 • Bochten top
 • Minpunten
 • Geen racer
 • Algemene beoordeling: 8,3
 • Degelijkheid:
 • Prestaties:
 • Prijs/Kwaliteit:
 • Uiterlijk:
Leonie schreef:

“Mijn eerste motor en hij rijdt makkelijker dan mijn leshonda. Hij rijdt overal prettig, van haarspeldbochten tot snelweg, je zit lekker rechtop (geen dode polsen), en hij ja snel genoeg om auto\'s voor te blijven. En ik vind hem ook echt mooi met die lekker dikke achterband. ”

Kerbstone-kamikaze. schreef:

“Gewoon een lekkere effen-na-het-werk-weer-helemaal-je-hoofd-los-rij-fiets.
Je moet hem wel even persoonlijk aanpassen om toch nog een 2004-look te geven.Dus eerst een vet schermpje erop en een stuk van de kentekenbevestiging eraf gezaagd!!!
Wat echt genieten is de sound van de RVS-uitlaten.
Bij lagen toerentallen een heerlijke brom( leuk in winkelstraatjes !) en een heerlijk geblér boven de 7000
toeren. Hij hoeft niet persé op het achterwiel om te
genieten.

Maar met vaderdag vraag ik toch een zwarte Z750 !!!!
( je weet maar nooit!!!!!)”

Bri schreef:

“Bijna 10.000 km in bijna een jaar. Het is mijn eerste motor en hij zat/zit in een keer goed. Ik kan me voorstellen dat ie tzt saai wordt, over een jaar of 2. Maar voorlopig kan ik er nog alle kanten mee uit. Ik dacht een uitontwikkeld blok is handig,daar valt dus nix meer aan te verbeteren. Al met al voor een eerste fiets zeker doen..... ”

John schreef:

“Het is duidelijk dat er grote verschillen zijn tussen de motorrijders. Ik gebruik deze motor bijna uitsluitend voor woon-werkverkeer (ca. 10.000 km/jaar)en ben bijzonder tevreden. Heb ook geen behoefte (meer) om te scheuren. Voor mij zijn wegligging, betrouwbaarheid, aanschafprijs en verbruik (1:21) belangrijker dan uiterlijk en vermogen. Wel extra comfort aangebracht door stuurscherm.
Deze motor zal nooit hoog scoren op het algemeen klassement vanwege zijn ingetogen uiterlijk en prestaties, doch verdient zeker een ruime voldoende.”

EvA schreef:

“Qua prijs een perfecte motor. Rijdt lekker en kan goed mee met de sportievere motoren, ondanks maar 76pk-tjes. Geen snelweg-bike, maar lekker gassen en sturen over 80-wegen. Je krijgt 'm allen niet op z'n achterwiel. Een Suzuki SV650 bijvoorbeeld wel.”

Manfred schreef:

“Heb deze motor nu 3 maand in mijn bezit en heb er met plezier 1000 km meee gerden, zowel toertochtjes als woon werk verkeer.
Voor mij is het een fantastische motor je kunt er rustig mee rijden en als het moet is hij ook nog snel. (heb hem nog niet helemaal los gehad want hij is nieuw)

Een aanrader voor mensen die echt lekker willen rijden.”

JB schreef:

“Dit is dus een dodelijk saaie fiets.....
De vering is bijzonder slap en deinerig en het blok dateert uit de prehistorie. Voor een 750 zit er totaal geen puf in. De remmen doen het, maar da's dan ook alles....Prima als je voor weinig geld motor wilt rijden, maar er zit verder geen kraak of smaak aan deze fiets.”

pico schreef:

“oerdegelijk blok die reeds zijn strepen heeft verdiend en bewezen, zonder snufjes of franje,dus betrouwbaar.
heel wat motor voor je geld,windscherm wel aan te raden.
wegligging perfect,verbruik zuinig,remmen kon ietsje beter.en bij lange ritten 300 a 400 km had ik teminste geen slaperig gevoel in de handen,die ik bij vele wel ondervond dus de zr7 mag er best wezen .

motor groetjes pico”

cesnok schreef:

“Goeie prijs, is nu(sept 2002) in de aanbieding voor 6900 euro. Prettige opstapper, soepele motor.

GERARD.............. schreef:

“basis concept, woon-werkfiets ok, zeer makkelijk te berijden en weg te zetten, door minimale snufjes niet storingsgevoelig, zuinig, vergt niet te veel van berijder/ster, makkelijk te onderhouden, is niet diefstalgevoelig ivm uiterlijk,( te simpel?? ), hou het lang uit op deze fiets met toeren, voor lange vakantierit advies: stuurscherm om toch beter uit de wind te zitten. VEEL PLEZIER.”

JB schreef:

“Degelijke fiets die er "stoer" uitziet, voor een goede prijs. Jammer alleen van de mindere prestaties, het wat ouderwetse blok (wel degelijk...) en de behoorlijk weke vering. ”

johan schreef:

“lekker betrouwbaar...deze ZR-7