Wat vind jij van de KAWASAKI ZXR 400?

Je beoordeling
Degelijkheid
Prestaties
Prijs/Kwaliteit
Uiterlijk
Jouw cijfer: 0
Schrijf een review en maak kans op een gratis set oordopjes van Alpine. (Geef s.v.p. een uitgebreide review waar andere motorrijders wat aan hebben.)
Algemene beoordeling
  • Degelijkheid:
  • Prestaties:
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Uiterlijk:
5,7 10 149 KAWASAKI ZXR 400

Motoren

ZXR400 - KAWASAKI
ZXR400
KAWASAKI
€ 1.970,-

1994 ยท 41136 km
MotoPort Hippolytushoef - Hippolytushoef

Reviews

niels schreef:

“super stuurfiets met acceptabel vermogen voor een beginner”

Klaas-Jan schreef:

“Allereerst: ik ben het volledig met de vorige reactie eens: Dit is geeeeeeen sport/tourmotor; extreme zitpositie en dito stuureigenschappen dus een supersport!! IVM het lichte rijbewijs was ik genoodzaakt een 25kW-fiets te gaan rijden. Dit werd dus een ZXR400 van '95 (zwart/paars, vind ik de mooiste). Door die fijne Nederlandse overheid moeten mijn vakantiegenoten op de autobahn net als mij zo'n 170 km/u blijven rijden, harder gaat ie niet. Gelukkig kan ik door het lage gewicht en de uitstekende stuureigenschappen op binnenwegen heel goed meekomen. Alleen de bocht uit mis ik weer vermogen. Als je echter een fiets met vol vermogen hebt en je laag in de versnellingen rijdt (laten janken 14500 tpm!!) hou je de meesten denk ik een heel eind bij. Enig minpunt vind ik de koude start; je moet kiezen tussen (te) veel toeren of afslaan. Verder een prima supersport voor de beginnende (kleine)
rijd(st)er.”

kwakkie400 schreef:

“de mooiste 400! superlicht sturen met genoeg pktjes bovenin kijk voor meer info op http://kawa400.flappie.nl
veeel meer info op deze site over deze superfiets!
groetjezz Kwakkie400
(alleen waaromstaat deze fiets bij sport/tour?? )”

JB schreef:

“Een hele beperkte fiets. Natuurlijk licht en goed in het bochtenwerk. Maar zelfs niet geschikt voor motorrijders met een gemiddeld postuur/lengte, het blok doet alleen iets hoog in de toeren, met een hele beperkte powerband.”

Sander schreef:

“Goed, in de lage toerentallen kom je vermogen te kort dat staat als een paal boven water. Deze motor moet je leren rijden, hou m hoog in de toeren en vooral boven de 10000 toeren schiet je weg. Menig rijder van een zware motorfiets zie je een btje minachtend kijken bij het stoplicht maar op het moment dat je m op het klaverblad buitenom inhaalt is dat wel anders.....

Kortom voor degeen die er goed mee overweg kan is dit een echte 'fun' fiets. Niet gemaakt om subtiel op te zijn, niet gemaakt om snel rechtuit mee te gaan en hij haat hobbels. Maar het plezier van het motorrijden is voor mij het bochtenwerk en daar is deze kleine kawa als geen ander geschikt voor!

* als je lang bent of een slechte rug heb is dit geen perfecte fiets maar voor mijn 1.78 (klein kereltje) is ie prima te berijden.”