Wat vind jij van de MV AGUSTA BRUTALE 675?

Je beoordeling
Degelijkheid
Prestaties
Prijs/Kwaliteit
Uiterlijk
Jouw cijfer: 0
Schrijf een review en maak kans op een gratis set oordopjes van Alpine. (Geef s.v.p. een uitgebreide review waar andere motorrijders wat aan hebben.)
Algemene beoordeling
  • Degelijkheid:
  • Prestaties:
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Uiterlijk:
6,7 10 296 MV AGUSTA BRUTALE 675

Motoren

BRUTALE 675 - MV AGUSTA
BRUTALE 675
MV AGUSTA
€ 7.450,-

2013 · 8373 km
DIPI-moto - Gilze

Reviews

August schreef:

“De Brutale 1090RR slaagt er als geen ander in om een balans te vinden tussen een zeer handelbare motor voor op straat en een pure circuit motor. Rijden met deze naked bike is onder alle omstandigheden een kick, een onvergetelijke ervaring. De MV Agusta Brutale 1090 RR mag gerust bestempeld worden als 'de' ultieme naked bike.”

JayCee schreef:

“De Brutale 1090 RR eeft een potentieel dat dat van de doorsnee sportmotor ver overstijgt, maar koppelt dat aan een gedurfd en eigenzinnig uiterlijk èn de extra kick die een naakte motorfiets je altijd geeft. De Brutale 1090 RR belichaamt motorrijden in zijn puurste vorm. Geen overbodige kuipdelen, geen windbescherming en geen nutteloze extra's. Hier gaat het om de pure rijsensatie van een topmotor zonder franjes. Net als zijn lichtere 990 R broer, maakt ook de 1090 RR gebruik van het totaal nieuwe vloeistofgekoelde viercilinderblok. Met Mikuni gasklephuizen, een balansas, dempingsrubbers in het achterwiel, een totaal hertekend blok met nieuwe oliepomp en -circuit, nieuwe ophanging en andere geometrie is dit trouwens de meest veranderde Brutale ooit.”

Dree schreef:

“Wat een beauty ... en wat een prestaties ... spijtig van het prijskaartje ...”

FastFred schreef:

“Agust4life!”

frank schreef:

“heb een nieuwe 910 R besteld...nog niet op deze gereden, wel op de gewone
910...buitengewoon..en wat een geluid...vraag me af of dit wel legaal is??”

DutchSaint schreef:

“Kei gave en gruuwlijke motor!! K vind geen andere STANDAARD naked bike mooier dan deze, alleen een custom Honda Hornet valt te vergelijken met de schoonheid van deze bike”

Henk schreef:

“De mooiste naked aller tijden maar wel schofterig duur .
Van welke kant je hem ook bekijkt je ontdekt steeds weer nieuwe dingen,een motor gemaakt met oog voor detail. ”

ilse schreef:

“als ik t geld had, zou ie in de woonkamer staan, te zonde om ermee te rijden.”

vc@nt.nl schreef:

“De Brutale is één van de meest exclusieve motoren van het moment, een naakte versie van de F4. De versnellingsverhoudingen werden ingekort, zodat je 'maar' 250 km/u kan halen. Dit is een zalige machine om door de bochten te jagen met een hemels uitlaatgeluid. Amen.”

KawaFiel schreef:

“Als de Brutale niet zo duur was, dan had ik 'm reeds lang in de schuur staan. 't Is verdomme de mooiste naked aller tijden.”

ZeeRex schreef:

“Aan die pipo van hier beneden:
De Brutale wordt reeds gefrabriceerd van 2001. Je kan de Brutale dus al 2 jaar invoeren in Nederland. Maar zelfs zonder op een motor te hebben gereden, kun je hier commentaar geven.
Uiterlijk: er staat toch een foto bij. En op internet zijn tonnen foto's van de Brutale te vinden.
Prestaties: ook overal te vinden. 127 pk @ 12.500, 93 kw, koppel 77.50 @ 10.500, top 250 km/u.
Prijs: ook overal te vinden: 17.299,- euro.
Degelijkheid: hierover kun je ook geen oordeel vellen door erop te rijden. De degelijkheid van iedere motor kun je pas beoordelen na een 5-tal jaar.”

Paul Schut schreef:

“Bijzonder knap dat 24 mensen hun mening kunnen geven over een motor die pas sinds maart 2003 geproduceerd wordt en die, voor zover ik weet, in Nederland nog niet rijdt. Om commentaar te kunnen geven, moet je de 4 criteria invullen, maar ten minste 2 daarvan zijn niet te beoordelen zonder op dit apparaat gereden te hebben. Kortom, deze mooie motor (naar mijn subjectieve mening) kan nog niet goed vergeleken worden met anderen. Hopelijk is de fiets snel leverbaar in Nederland, zodat we een echt oordeel kunnen vellen.”

JB schreef:

“Voor dit geld kan iedere fabrikant een knappe fiets maken.....Natuurlijk, ziet er goed uit (behalve die "pannekoek" koplamp dan...), hopen dure spullen en de prestaties zullen zeker niet onderdoen voor het uiterlijk. Maar ik denk dat een minstens zo goede en een stuk goedkopere fiets beter zou moeten scoren.”