Wat vind jij van de SUZUKI LS 650?

Je beoordeling
Degelijkheid
Prestaties
Prijs/Kwaliteit
Uiterlijk
Jouw cijfer: 0
Schrijf een review en maak kans op een gratis set oordopjes van Alpine. (Geef s.v.p. een uitgebreide review waar andere motorrijders wat aan hebben.)
Algemene beoordeling
  • Degelijkheid:
  • Prestaties:
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Uiterlijk:
5,1 10 42 SUZUKI LS 650

Motoren

LS 650 SAVAGE - SUZUKI
LS 650 SAVAGE
SUZUKI
€ 1.990,-

1995 · 15956 km
Motor City Utrecht BV - Utrecht

LS 650 SAVAGE - SUZUKI
LS 650 SAVAGE
SUZUKI
€ 1.490,-

1989 · 23670 km
MotoPort Amsterdam - Amsterdam

LS650 - SUZUKI
LS650
SUZUKI
€ 2.290,-

1997 · 27000 km
Motostore Barendrecht - Barendrecht

Reviews

gg schreef:

“Probleemloze motor, perfect voor beginners.
Meer dan voldoende koppel om bij een stoplicht weg te sprinten, 130 km/u houdt 'ie uren vol, superzuinig (1:26) en zeer eenvoudig in onderhoud.
Ook niet onbelangrijk: ziet er lekker uit!”

Bart schreef:

“Ik heb mijn savage wat gechopt,en ziet er super uit.Rijd als een duivel.En.........als je de belt GOED uitlijnt,dan piept ie niet!Weinig onderhoud,en is voor de doe-het-zelver heel goed aan te sleutelen!Kortom een lekkere mooie motor.”

MARLEEN schreef:

“Is voor een vrouw een (of kleine man) een perfecte opstapfiets, wel olie in het oog houden, en spijtig van dat gepiep van de aandrijfriem,(te verhelpen met siliconenspray) of kennen julie iets beter?”

Roy Coppieters schreef:

“het is mijn 2de motor. De voorrem vindt ik niet krachtig genoeg. Heb er al 160km/u mee gereden en hij is nog niet kapot :-) ik rij er vaak 120 a 130 mee (vaak autostrade) Kan dit zo veel kwaad? als je me iets wil laten weten over de savage mail me dan
op cron@pandora.be
Btw ik ga meteen mijn oliepeil eens nakijken?..

Voor de rest, goede baanligging, trekt lekker op voor 25kw alleen durft hij te stuiteren over bobbels in de weg.”

Anthony Jong (The Tenman) schreef:

“Prima stadsbike!Ideaal voor woon-werkverkeer, voor niet al te grote mensen.Makkelijk in onderhoud,wel oliepeil geregeld in de gaten houden.Vanwege de grote cylinderinhoud moet de bougie hard werken; uit voorzorg vervang ik hem om de 1500km (2-3mnd)om startproblemen te voorkomen.De belt draagt ook veel bij aan het rijcomfort en heb je geen ketting of tandwielen te smeren. De motor heeft lekker veel power en zou makkelijk een grotere overbrenging aankunnen voor op de snelweg, maar dat is door de belt voor zover ik weet niet mogelijk.Verdere positieve punten vind ik de handelbaarheid, de prima voorrem,de prijs en bovendien een heel mooie bike om te zien! Veel complimentjes!
Minpunten; matige achterschokbrekers (bij 2 personen)en duo-seat.”

andries schreef:

“Rijd met gemak 140 ? Jawel, voor twee weken, dan gaat het rammelen in het blok en in een half jaar is heel
deze roomsoes rijp voor revisie.Verder als je zwaarder
dan 80 kilo weegt,is het een marsh-mellow on wheels.Leuk
om te zien,dat wel.”

Peter schreef:

“Jammer dat deze fiets zulke lage cijfers krijgt. Het was mijn eerste fiets en heb er veel plezier aan beleefd. Is erg degelijke fiets en bovendien onderhoudsarm. Goedkoop te rijden, Prestaties zijn gewoon voldoende, hij rijdt met gemak 140 en trekt de meeste auto's er toch uit. Voor erg weinig geld te kopen. Goed geluidje, eventueel met dragpipe. Uiterlijk is prachtig, veel chroom, grote cilinder, dikke achterband, spaakwielen. Hij verdient meer dan deze lage cijfers.”

siba schreef:

“een van mijn vorige fietsen, leuke opstapper...”