Wat vind jij van de YAMAHA XT 600?

Je beoordeling
Degelijkheid
Prestaties
Prijs/Kwaliteit
Uiterlijk
Jouw cijfer: 0
Schrijf een review en maak kans op een gratis set oordopjes van Alpine. (Geef s.v.p. een uitgebreide review waar andere motorrijders wat aan hebben.)
Algemene beoordeling
  • Degelijkheid:
  • Prestaties:
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Uiterlijk:
5,6 10 79 YAMAHA XT 600

Motoren

XT600E - YAMAHA
XT600E
YAMAHA
€ 3.475,-

2000 · 6544 km
Hans van Wijk Motoren B.V. - ZOETERMEER

Reviews

ron schreef:

“een heerlijk speeltje vooral in de stad en bergen,ik neem hem altijd mee naar oostenrijk,simpel ;licht;zuinig en zeer handelbaar ook het onderhoud is goed te doen,nadeel is bij veel wind op de snelweg dat hij onstabiel wordt dus niet boven de 100km komen wel power genoeg!wel roest gevoelig dus op tijb behandelen.”

ron schreef:

“een heerlijk speeltje vooral in de stad en bergen,ik neem hem altijd mee naar oostenrijk,simpel ;licht;zuinig en zeer handelbaar ook het onderhoud is goed te doen,nadeel is bij veel wind op de snelweg dat hij onstabiel wordt dus niet boven de 100km komen wel power genoeg!wel roest gevoelig dus op tijb behandelen.”

Henk schreef:

“Mijn 2 XT. eerste platgereden. Door zijn no-nonsense karakter weer voor een XT gekozen. Geweldige fiets voor in de stad, vreet drempels en loeihard korte bochtjes mee te nemen. Vermogen houdt niet over, maar over kleine wegen, kun je goed meekomen. Wel uitlaat vervangen, het org. gereutel lijkt wel een grasmachine! Word instabiel boven de 110 km/h. Verbruikt bij mij 1 op 23! dat zijn nog eens leuke waarden”

Camiel schreef:

“De nieuwe modellen voor 2004 zien er supergaaf uit!!!”

léon schreef:

“deze machine is een degelijke fiets waar met zonder veel poespas veel zorgeloze kilometers gereden kan worden”

koenraad schreef:

“Steengoeie fiets, ik heb er 4 jaar een gehad en was erg enthousiast over de krachtige eenpitter, makkelijke sturen, super betrouwbaar, makkelijke bediening, erg zuinig. Stuurt wel erg licht op de snelweg (voorspatbord verlagen helpt misschien) verder big fun! ”

Eddy schreef:

“Gewoon een fijne motor ”

Jan schreef:

“Degelijk fiets. Met Givi ruitje en Integraal Helm prima 90/110 km/uur toeren. Offroad leuk om een ruiterpaadje te exploren :-)

marco schreef:

“Zeer fijne makkelijke motor, het is een feit dat het geen snelweg monster is echter wel te doen. ook met twee personen kun je goed uit de weg.”

Cees schreef:

“Ideale woon-werkfiets en tot mijn verbazing geen zadelpijn na een dag sturen op het harde zadel. Je kan ook makkelijk iemand mee nemen op een tochtje koppel genoeg. Lekker om mee te sturen in de ardennen en eifel alleen de weg ernaartoe is afzien”

Marianne schreef:

“Mijn 95-er doet het tot nu toe prima (heb hem een paar maanden). Erg goed handelbaar in offroad terrein, waar hij ook voor gemaakt is. Dus inderdaad rijdt het niet prettig op de snelweg. En zat ruimte voor bepakking. Ik heb er zijkoffers op, een topkoffer en een tanktas. ”

JB schreef:

“Prima woon-werkfiets voor weinig geld. Voor ander gebruik is ie feitelijk niet geschikt. Wordt erg deinerig op de snelweg en constant 120 rijden is eigenlijk niet te doen. Bagage kan er amper op en de passagier moet wel erg van pijn houden....In het terrein hoort ie ook niet thuis.
De afwerking en de kwaliteit van de lak etc. is niet geweldig. ”

JM schreef:

“Een minpunt : de achterband verslijt nogal redelijk snel, maarja dat kan natuurlijk ook aan de bestuurder leggen ;)”

Cees schreef:

“Leuke motor, zolang je maar geen lange afstanden over de snelweg gaat. 120km per uur is niet lang vol te houden zonder scherm oid. Afwerking en kwaliteit is stukken minder dan die van bv. Honda. Ideaal voor woon-werkverkeer. Gunstig benzineverbruik 1 op 22. ”

Bikster schreef:

“Hele fijne 1 cilinder. Goed handelbaar. Stuurt perfect. Zeer fel. Hele mooie motor, goed afgewerkt.”