Speciale 1200 Tigers bij Triumph

Geplaatst op 03 maart 2020

Triumph heeft haar Tiger 1200 voor 2020 in twee speciale uitgaven gehuld. Deze Tiger 1200 Desert Edition en Tiger 1200 Alpine Edition zijn vanaf medio februari leverbaar.
Voor de nieuwe uitvoeringen heeft Triumph zich laten inspireren door de drift om avonturen te maken. Van een epische tocht door een onherbergzame woestijn, tot een reis door één van ’s werelds meest adembenemende bergketens.

Voor de Tiger 1200 Desert Edition vertaalt zich dat naar een exclusieve Sandstorm-kleurstelling, speciale ‘Desert Edition’-graphics en nieuwe ‘SE’ radiateur schildjes. De Tiger 1200 Alpine Edition gaat op zijn beurt gehuld in een het nieuwe ‘Snowdonia White’-decor, compleet met ‘Alpine Edition’-graphics en dezelfde ‘SE’ radiateur schildjes. Beide motoren zijn, ten opzichte van de reguliere Tiger 1200 XCx (Desert) en XRx (Alpine), verder aangekleed met een titanium einddemper van Arrow, een up-en-down quickshifter, een set zwarte aluminium Expedition zijkoffers en de daar bijbehorende montagebeugels.
Info: www.triumphmotorcycles.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.

Beeld voor Boet

Geplaatst op 26 februari 2020
Beeld voor Boet

Waar een klein dorp heel groot kan zijn bewees het Gelderse dorp Ammerzoden. Onder toeziend oog van honderden belangstellingen werd een borstbeeld van de inmiddels 71-jarige oud Grand Prix coureur onthuld. Initiatiefnemer voor het kunstwerk was Joost de Wit, voormalig directeur van voetbalclub Vitesse, die samen met enkele andere ondernemers een blijvende herinnering aan het dorp en de oud-coureur wilden ... lees meer