Suzuki GSX-S750 nieuwe kleuren, maar geen Euro5

Geplaatst op 13 november 2020

Suzuki’s GSX-S750 krijgt voor komend modeljaar vier nieuwe kleuren. Een overstap naar Euro5 staat echter niet op de planning. De naked wordt dus een uitlopend model. Een van de nieuwe kleuren voor de GSX-S750 is een blauw/zwarte versie met zwarte tank, zwarte spatborden,  zwart zadel en eveneens zwarte stroomlijndelen.
De afdekkappen van de radiateur krijgen een blauw accent, evenals de zijkappen en de stroomlijndelen rond het subframe. Kleuraccenten zijn ook aangebracht op de zwarte wielen, de bugspoiler, de zijkanten van het koplamphuis en aan weerszijden van de duozit. De tweede nieuwe kleurvariant is de zwart/grijze met opvallende blauwe wielen en andere blauwe kleuraccenten op bovengenoemde plekken. De tank van beide versies wordt gesierd door een groot GSX-logo, dat doet denken aan het Suzuki-logo op de GSX-R’en.

De derde variant is volledig in zwart gehuld. De Suzuki-merknaam op de tank en de GSX-S750-aanduiding op de afdekkappen van de radiateur ronde de klassieke uitstraling van deze kleurvariant af. De wit/gele uitvoering heeft de meest agressieve uitstraling, waar het fluorgeel een mooi contrast vormt met de zwarte tank en de witte kappen op het kontje en aan weerszijden van de radiateur.

De GSX-S750 maakt dus niet de sprong naar Euro5, wat er op duidt dat het model in de loop van 2021 uit het Suzuki-gamma gaat verdwijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.