Uitbreiding bij Damen

Geplaatst op 20 augustus 2020

De Nederlandse motorkledingspecialist Damen heeft haar textieljassenportfolio uitgebreid met deze Sylvretta: een toeristisch ingesteld jack dat zich met elk jaargetijde prima raad weet.
Zo is de Sylvretta, gemaakt van slijtvast 600D, uitgerust met een hoog isolerende, uitneembare thermovoering en uiteraard een wind- en waterdicht D-Tex membraan. En omdat het qua weer echt niet altijd kommer en kwel is in Nederland, is-ie ook voorzien van diverse ventilatieopeningen (o.a. op mouwen, borst en rug) mocht het kwik tot zonnige hoogte stijgen.

De belangrijkste functionaliteit van een motorjas is uiteraard bescherming bieden, en daarvoor kan het jack, naast de slijtvaste buitenlaag, onder meer bogen op CE level 1 gecertificeerde protectoren op schouders, ellebogen en rug. Optioneel kunnen deze worden opgewaardeerd met level 2 protectoren (€ 14,95 ellebogen en schouders / € 24,95 rug). Verder is de Sylvretta uitgerust met verschillende reflecterende delen en diverse wijdteverstelmogelijkheden voor een optimale pasvorm.

De nieuwe Damen Sylvretta is beschikbaar in de kleurencombinaties geel/zwart en grijs/zwart, de maatvoering loopt van 48 tot en met 62. Korte- en lengtemaatverstelling (€ 65,00) of zelfs volledig maatwerk (€ 150,00) is eveneens mogelijk. De Sylvretta is tijdelijk beschikbaar voor een speciale introductieprijs van € 249,95 (vanaf 31 augustus € 299,95). Info: https://www.damenmotorkleding.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.