Voor racers, van IXS

Geplaatst op 25 september 2019

Wie zijn motor graag op hoge snelheid over het circuit stuurt, wil zich niet druk hoeven maken over veiligheid en comfort. Daarom heeft IXS zich bij haar nieuwe Sport Suit RS-1000 geconcentreerd op juist die twee zaken.

Zodoende is het sportief gesneden eendelige leer uitgerust met level 2 protectoren op de schouders, ellenbogen en knieën, zitten er impacTec beschermers op de heupen en kan het pak – dankzij de geïntegreerde backprotector-pocket – eenvoudig aangevuld worden met een rugprotector. Om het lijf tijdens inspannende ritten goed koel te houden, zijn op enkele zones op de mouwen, benen en het torso voorzien van ventilatieperforaties. Verder zit er op slijtgevoelige zones als de kont en knieën een dubbele leerlaag. Andere handigheidjes zijn onder meer de binnenzak, opbergruimte in de aerodynamisch gevormde hump en ademende meshvoering.

De vervangbare slider op schouders, ellenborgen en knieën zijn vervangbaar en in meerdere kleuren beschikbaar. Daarmee is het pak ook nog eens op smaak in te ‘kleuren’. IXS biedt het pak ( € 799,95 )aan in de kleuren wit/zwart en zwart/wit en in de maten 48-58; lang 98-110. Kijk voor meer informatie op www.ixs.com of www.ptmotorsport.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.