Altijd al een keer een off-road rit of enduro willen rijden?

Geplaatst op 17 maart 2013

Altijd al een keer een off-road rit of enduro willen rijden, maar bent u niet in het bezit van een geschikte motorfiets?

In samenwerking met Yamaha Motor Nederland, BikeXperience (dé Yamaha off-road specialist van Amsterdam e.o.) en MotoX, kunt u tegen een vergoeding van € 175,- per dag een 2013 Yamaha WR450F huren tijdens één van de vele off-road evenementen die dit voorjaar in Nederland zullen worden georganiseerd. Kijk op www.motox.nl voor de diverse data.

Onder de vakkundige begeleiding van voormalig Dakar-rijder Bryan Zuidinga en Floris Kymmell van de Yamaha off-road specialist BikeXperience, kunt u deelnemen aan één van de door u gekozen voorjaarsritten. U dient uiteraard wel in het bezit te zijn van een geldig motorrijbewijs en een daglicentie voor deelname aan het desbetreffende off-road evenement. Voorafgaande aan het door u gekozen off-road evenement, krijgt u uitvoerig uitleg over het parcours, de motorfiets en allerlei handige tips.

Let op, er staan per evenement acht 2013 Yamaha WR450F’s beschikbaar, dus wees er snel bij. Aanmelden kunt u via info@bikexperience.nl of info@motox.nl.

yamaha_263737_2013_yam_wr450f_eu_dpbse_act_002

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.