Heropening Motorcentrum Deventer

Geplaatst op 12 april 2013

De winter duurde lang en was koud en wit, de gehele motorwereld lag stil. Behalve in Deventer, daar werd zowel binnen als buiten met man en macht gewerkt aan de realisatie van een nieuw motorparadijs.

Op 10 en 11 mei zal het motorparadijs in een tweetal spectaculaire dagen heropend worden! Kom kijken naar de nieuwe collectie van o.a. Shark en Rev’it en probeer de motoren van Kawasaki uit tijdens een demorit!

Diverse merken en leveranciers zullen deze dagen aanwezig zijn om je alle ins en outs van hun producten te vertellen, uiteraard kun je met de nieuwste snufjes huiswaarts keren.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht!

De gehele website van Motorcentrum Deventer onderging een metamorfose qua uiterlijk en inrichting. Je kunt nu alles online bekijken en bestellen; van onze occassions tot een nieuwe tanktas!

Online winkelen is de toekomst, maar onze ervaring is, dat mensen toch graag even hun nieuwe kleding willen passen, voelen en van dichtbij bekijken. Dat kan in de geheel vernieuwde showroom van Motorcentrum Deventer.

We hebben veel ruimte ingericht voor RevWorld; een nieuwe ervaring, waar in Nederland over gesproken wordt; de gehele Rev’it collectie in alle maten en kleuren te bezichtigen in onze mooie showroom. Naast Rev’it vind je ook nog steeds een ruime selectie van het merk Richa.

Zet de dagen na Hemelvaart in je agenda en kom naar de feestelijke heropening van Motorcentrum Deventer. Kijk op Facebook en nodig al je vrienden uit: http://www.facebook.com/events/443680509045228/ of op Motorcentrum Deventer voor meer info: http://www.motorcentrumdeventer.nl/Nieuwsbrief/

Op Hemelvaart met de familie erop uit, de dagen erna feest vieren bij Motorcentrum Deventer om vervolgens op zondag bij te komen tijdens moederdag, hoe leuk wil je het hebben?

We zien je graag op 10 en/of 11 mei!

Website: www.motorcentrumdeventer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.