Nu bij de Suzuki dealer! De nieuwe Burgman 650A Executive

Geplaatst op 24 april 2013

De compleet nieuwe Suzuki Burgman 650A Executive, de limousine onder de motorscooters, staat vanaf nu bij de Suzuki dealer! Het volledig nieuwe design combineert strakke lijnen met fraaie details als de LED dagrijverlichting, opgelegde Burgman logo’s en een chromen afwerking van de uitlaat. De Burgman is niet alleen optisch gewijzigd maar ook onder de fraaie stroomlijn is de scooter volledig vernieuwd.

Het unieke en comfortabele SECVT transmissiesysteem zorgt voor een uitzonderlijk soepele en efficiënte overbrenging en beschikt over drie standen waaronder een Power Mode voor extra sportiviteit. Bovendien kan er handmatig geschakeld worden door middel van drukknoppen op het stuur. Door de toepassing van nieuwe koppelingsplaten is de rolweerstand van de Burgman verbeterd met maar liefst 35%. Zo is het manoeuvreren, terwijl de motor uit staat, nog gemakkelijker geworden. Ook is de nieuwe Burgman maar liefst 15% zuiniger geworden met als resultaat een gemiddeld verbruik van 1 liter op 20 kilometer.

Uiteraard is de Burgman 650A Executive van alle gemakken voorzien voor een ultiem comfort en gebruiksgemak, waaronder handvat-verwarming, zadelverwarming (instelbaar voor rijder en passagier), een rugsteun voor de passagier, een elektrisch verstelbaar windscherm, elektrisch inkapbare spiegels, verstelbare lende steun, verlichte opbergruimte, extra beveiligd contactslot, helmslot en een fraai weggewerkte handrem.

De Burgman 650A Executive is leverbaar in de kleuren zwart, wit en matgrijs, voor de consumentenprijs van € 11.999,-. Daarnaast zijn diverse aantrekkelijke accessoirepakketten en accessoires leverbaar.

Ga nu naar uw Suzuki dealer of kijk op www.suzuki.nl!

Burgman_650A_Executive_Actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.