Samenwerking Motoport Uithoorn en Floor Verbrugge

Geplaatst op 18 maart 2013

Motorrijders in De Hoef en omstreken kunnen in hun handen wrijven. Floor Verbrugge Motoren is overgenomen door Motoport Uithoorn en heeft vanaf heden een veel groter en gevarieerder aanbod.

motoport_logo“Floor Verbrugge is zo’n veertig jaar terug groot geworden met motoren,” zegt kersverse eigenaar Mario Eikelenboom. “Vanaf tien jaar geleden is de zaak zich steeds meer gaan richten op brommers en scooters. Wij willen weer meer aandacht aan de motoren besteden maar scooters uiteraard niet vergeten!”
Het eerste dat de klanten merken is het prijsverschil. De hele voorraad motoren in De Hoef heeft een nieuwe, scherpere prijs gekregen. ,,Daarnaast komen er nieuwe motoren bij
deze vestiging te staan. Wij zijn in Uithoorn al jaren officiële dealer van verschillende topmerken zoals Yamaha, Honda, Suzuki, en Kawasaki. Alle motoren die we in de winkel hebben, komen direct op de vernieuwde website te staan. Ook alle occasions staan op internet.”

De overname komt op een goed moment. Het motorseizoen start traditioneel rond deze tijd. Veel motorrijders hebben een zomerverzekering. Die mogen van hun verzekeraar vanaf 1 maart pas weer rijden. Ook qua weer ligt het voorjaar op de loer. We hebben een uitgebreide collectie helmen, kleding, sloten en andere benodigdheden. We hebben regelmatig goede kortingen en acties. En bij ons totaalpakket horen natuurlijk ook financieringsplannen en verzekeringen.”
Een groot voordeel van de samenwerking tussen Motoport Uithoorn en Floor Verbrugge is het gemeenschappelijke digitale voorraadsysteem. “We kunnen gemakkelijk kijken welke motoren er in voorraad zijn bij de andere zaak.

Zo kunnen we klanten doorsturen voor een bepaald model.”

Beide showrooms zijn dit jaar ook open op 2e paasdag (1 april). Tussen 11.00 en 17.00 uur is iedereen welkom om onder het genot van een hapje en drankje een kijkje te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.