Yamaha FZ8 ABS Race Blu nu bij de Yamaha-dealer verkrijgbaar

Geplaatst op 22 april 2013

De afgelopen week is Yamaha Motor Nederland begonnen met de uitlevering van de zeer gelimiteerde Yamaha FZ8 ABS Race Blu. Door het gebruik van de nieuwe kleur Race Blu, opgebouwd uit twee kleuren die qua design op een speciale manier verwerkt zijn, wordt het geavanceerde design van de FZ8 ABS nog meer benadrukt.

De FZ8 ABS, aangedreven door een hightech motorblok dat ontwikkeld is voor een krachtig koppel en een super responsieve acceleratie, blinkt uit in dynamiek, sportiviteit en hoogstaande kwaliteit. Ondanks dat de FZ8 ABS een motor is die qua vermogen en rijeigenschappen volledig is gericht op prestaties, zult u aangenaam verrast zijn over de comfortabele zitpositie. Door de verstelbare voor- en achtervering biedt de Yamaha FZ8 ABS u tevens ongekende rijkwaliteiten, ideaal voor de dagelijkse praktijk.

Koopt u tussen 20 april en 15 juni 2013 een nieuwe Yamaha FZ8 ABS, dan profiteert u nu bij de Yamaha-dealer van een unieke € 750,- inruilpremie! Voor meer informatie over deze actie kunt u terecht op www.yamaha-motor.nl.

yamaha-fz8-abs-inruilpremie-01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beantwoord deze vraag s.v.p. i.v.m. spam.